ATI 3D SS'İNİN [NON] ' SİKAYNETİN OLDUĞU TESPİT EDİLDİ !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan woaxi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

woaxi

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
woaxi
BU SS HARİCİNDE NB ADMINLERİNDEN Z1RT ARKADAŞIMIZ TÜM BİLGİLERİNE ULAŞARAK SS İN FAKE DEĞİL GERÇEK SKYNETE AİT OLDUGUNU TESPİT ETMİŞTİR.REZİLLİĞİN BU KADARI

603j0.png

Şansa ben buldum bu ss i forumlarda gezerken tesadüf ama biliyordum gerçek skynet olduğunu ne kadar yüzsüzmüş

baba bi kere bu skynetin olduğu pc değil yalandır hergangi bir pcnin ismini skynet yapablirsn bunda zor olan bişey yok 2.si herkezin gh moviesi çkıyor kimse aldırmıyor hala oynamaya devam ediyor adam bunu görpte aldırmaz boş şeyler paylaşmayn ltfen..

Pc den konuşan yok ip adresinden herşey bulundu.

İp adresi nerde burda gözükmüyo . Ayrıca 5 sene önce söyledim bu adama ben bu 3 d yi üyelik ayın kacında alınmış :)

Fake üyelikle konu açmayın . Daha yeni türeyen bebeler burda yorum atar olmuş . Artık yerinizi krallara bırakın cocuklar . Birazda biz yorum atalım :)

Fake üyeliktir.Clanımızdaki adamın ismini kirletmeyin böyle konularla.Yeni türeyenlerin adeti haline geldi heralde fake üyeliklerle konu acmak.

su konuya sole bır yorum yapmak ıstıyorum .. sımdı abı bu foruma uye olmus sky net abı bu adam salakmı mk sky34 dıy eyelık acıcak yalan fake ztn bu zamana kadar boyle bısey yasamadık fake uyelık moda olmus ztn kısacası ınanmayın bole seylere .. adam tem1z .

Doğru kardeş siz fake dediyseniz fakedir bizlerde yeni türeme bebeyiz zaten bu işler böyle yürür.
Millete fake derler paylaşımın altına 10 tane yorum atarlar attıkları 10 yorumun 10'una farklı üyelerin.
Ama ne hikmet bilinmez yorumları atan hep aynı kişi.
Sorsanız işte bunlar yalan yok bu ss'ler fake yok adam fake ! Herkes yalan siz gerçeksiniz kardeş qL başarılar size kral sizsiniz ..

benim anlamadgım simdi bu foto fakemi realmi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri