Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam.
Ama evet! Yeri gelir susarım.
Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım tükenirim.
Buna izin de veririm aslında. Salaklığımdan mı? Hayır!
Ben kimseye ''GİT'' de demem diyemem.
O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır.
Ona o kadar şeye rağmen o kadar değer veririm ki Hergün yaptıklarına utansın diye.
Ama bir gün öyle bir giderim ki;
Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!
'İlla birini seveceksen dışını değil içini seveceksin.
Gördüğünü herkes sever ama
Sen asıl görmediklerini seveceksin.
Sözde değil özde aşk istiyorsan şayet;
"TEN"e değil "CAN"a değeceksin!!!
Ayrılığından dolayı yardım dilenmeye takatim yok senden kapında kendini kaybedenlere gıptayla geçen ömrümde bir takate de ihtiyacım kalmadı artık. Sevgili eşiğinde ölene değil sağ kalana şaşmak gerekir der bir bilge ama ben senden uzakta aşkınla hasta ama aşk sayesinde sıhhatteyim. Araya bunca yılın hasreti girmişken bir gün seni görmeye dayanabilir miyim bilmem ama her sabah seni görüyor ve yüzünden aldığı güzellik ile insan içine çıkıyor diye güneşe eşiğini döne dolaşa senden nur çalıyor diye her akşam mehtaba bakıyorum bilesin. "Bugün nasılsın ey kâinatın başı dönmüş yıldızı?" diyorum ona hasbıhal ediyorum; "Ne haldedir sevgilim hoş mudur sofaca mıdır İstanbullar sultanı bugün?" diye tekrar soruyorum. "Hiç benim bulunduğum yerden daha kederli bir âleme doğdun mu sen; hiç aşkta altüst olmuş bencileyin bir firkatzede üzerine parladın mı?" diye sitem ediyorum bazen... Velhasıl günlerce ve gecelerce güneşlere ve aylara durmadan ve dinlenmeden seni soruyorum hâlâ bir haberini alamayışımı şikâyetle söylüyor anlatıyorum. Senin beni unutma ihtimalini hatırlayıp çıldırıyorum bazı günler ve bazı geceler yüzünü eskisi gibi hayal edemeyeceğimden korkup kahroluyorum. Sonra tevbeler ediyorum. Seni unutma ihtimalini düşündüğüm için...
[FONT=Franklin ***hic Medium]Sus gönlüm.
Çok dile getirme.
Sen dile getirdikçe
gönlün daha da coşuyor
daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.
Sus gönlüm. Çok laf etme.
Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.
Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın.
Sus gönlüm.
Bir elif miktarı sus.
Az kaldı bahara.
Dayan gönlüm.
Denizin içinde meydana gelen
görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum.
Beklemekten başka çare olsaydı seni durdurmazdım�
İnan bana�
Ama yok.
Başka çare yok.
Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez
çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz�
Sus gönlüm.
Bu kışın
bahara dönünceye kadar.
Bu gece
gündüz oluncaya kadar.
Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.
Bu sıkıntının ardından
ferahlık gelinceye kadar.
Ve yüzümüz
vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus�
Sus gönlüm.
Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü
vuku�u buluncaya kadar.
Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar
Ulaşmayanlarınsa
senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus�
Sus gönlüm.
Onun geleceğini görünceye kadar.
Acının bala dönüştüğünü fark edinceye kadar.
Onun gönlünün senin gönlüne
Muhabbet düğümüyle bağlandığını
görünceye kadar.
Sus gönlüm.
Sebepler var edilinceye kadar.
Bahaneler oluşuncaya
Birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus.
Sus gönlüm.
Bütün bu susmalarına karşılık
Her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.
Sus gönlüm.
Her susuşun bir cevap olsun.
Her susuşun sabrın olsun.
Her susuşun duan olsun.
İçten yakarışının adı olsun susuşun.
Bekleyişinin.
umut edişinin
inancının
sevdiğinin vurgusu olsun susuşun�[/FONT]
Bir yanım tevazuda
Bir yanım dimdik ayakta
Misal Lamelif
Elifi çözdüm Lamı düğümledim
Kendi'me bir Mim koydum
'Kendim' oldum
Dönüp dolaşıp sonunda bir noktada son buldum..
Elbette unuturum sonunda
en fazla bir mevsim ağlarım
alışırım yalancı baharlara
ama
yine de
biri beni kandırsın yokluğunda...
ne desem kar yağıyor...
Sen Bende Kaldın
Ve senden daha değersiz olan anlamsız şeylerin bekçiliğini bırakıp
ayağını acıtan ayakkabılara sıcağa fırtınaya rağmen ne varsa yakıp yıkıp ardına bakmadan yürümek gibi
Gitsem diyorum biraz ölsem..
Hayatta yaşamadım dediğin birşey kalmayacak...hızın dibine vurucaksın mesela...atlayacaksın dağdan bayırdan...kafana estimi alıp çantanı sırtına ülkeleri..en bilinmez köyün ara sokaklarını keşfedeceksin...tanımadığın kişileri kardeşin ninen kabul edeceksin...her yerde kapın olucak..her türlü dansı bileceksin..dahil olacaksın müziğe hemen...her lezzeti tadacaksın denemem demeyeceksin...aşkıda dibine kadar yaşayacaksın ayrılığı da...çocuk yanın hep olacak patlamış şekerden balondan sevdiğin ne varsa kim alıkoyabilir seni...büyümek marifet değil kendin için yaşıyacaksın gerisi ötekidir hep bileceksin...çiçeği böceği seveceksin...keşfedeceksin...yunuslara dokunucan..uçurtma uçurucan..sevdiğine öyle bir sarılıcan öpücen ki bundan güzel mutluluk yok diyeceksin..gece yarısı pijamayla kahve içmeye gidiceksin sahile...sen kendi gülmene bakıcan ağlayacaksan ağlayacaksın...kim güler kim ne der bananee....doyasıya yaşamak ne güzel...zoru gördükçe şükür etmek..şarkı söylemek her sabah..mutlu olmak tam içimizde..herşey diyelim k;i aksi gitsin varsın.. su akar yatağını bulur..yarın neyi müjdeler kimbilir?!...yaşıyorsun ya!!!sen varsın ya!!!gerisi boş...sen varsan herşey olur..biraz vakit...senin dediğin zaman değil de Yaratan'ın dediği zamanı bekle...en olmaz denilenler olur bilmezmisin hala gökyüzüne bakıp da nasıl olduğunu düşünürken)..hadi derin bir nefes al şimdi..en çok kimi aramak istiyorsan erteleme ve onu ara en çok neyi söylemek istiyorsan ona onu söyle hadisene..düşünme o ne der bu ne düşünür sananeee!!güzel günler görücez motoru mutluluklara yeşilliklere..sonsuzluğa..ne olursa olsun umuda sürücez...ertelememek gerek hiç bir şeyi..dur diyebilmek bazen kaderin opsiyonları elimizde )unutmamak bunu...veee yaşadım demek doyasıyaaa..gün ve gün...yarının bilinmezliği ne kadar güzel..belki eski bir dostun ayakkabılarını görürüz kapımızda belki biri şiir yazdırtır bize ; ) belki doğuya gideriz belki batı...ama bir şeyler bizim için hazırlanıyor ne heyecanlı...ben herkesi tanıdığım tanımadığım hayatıma giren çıkan iyiki kötü izler bırakan ya da giricek olan çok seviyorum..sizlerle hayatım "yaşamak" halini alıyor..Kin tutamam..beddua edemem artık o kadar beyaz oldum ki yaşadıkça... sanırdım ki; yaşamak kirlenmektir asıl yaşamak tüm sıfatlardan yargılardan kurtulup yükselmekmiş renklere bulanıp belki kapkara olup beyazlamak : )))HERKESE HERŞEYE TEŞEKKÜRLER VE KOCAMN BİR TEBESSÜMAçın gözlerinizi sizde herkesin sihiri kendinde!!!!
[FONT=Century ***hic]Yani şimdi
Gözleri sana benzeyen bir kızım olmayacak mı
Yani şimdi başkaları mı sevecek seni
Ben saçlarını okşadığım zaman
Ellerin öksüz kalırdı
Şimdi gidiyorsun git ![/FONT]
[COLOR=***nna]../verdiğin geçici rahatsızlık için
ömür dilerim senden sadece
"ben sana ne yaptım"ların kaldı bak
bu ucube caddelerde
susmanın
onaylamak olduğunu hatırlattığın bir gecede