Bakarmısınız.

0
EXE RANK

Dr[3]aMs | 0wn`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dr[3]aMs | 0wn`
Arkadaşlar merminin sekmesini önlemek için pcnin neyini artırayım ?
yani ekran kartımı yoksa ram mi ?

cfg felan hikaye hep. önce pcyi bi yükseltmem gerek.

özellikler :

Sistem :
Microsoft Windows XP
Professional
Version 2011
Service Pack 3

Bilgisayar :
AMD Athlon(tm) 64 X2 DUAL
Core Processor 6000+
3.01 GHZ 2.00 GB RAM NOT : CS 1.6 'DIR.

Biliyorum denedim onu :) ancak hani böyle movielerde olur ya mermi düz gider onun gibi değilde ona benzer bi şekilde olmasını istiyorum ekran 22inç pcnin ekran kartını yada ram artırsam azda olsa sekme azalırmı diyorumda :)

Mermi sekmemesi icin birşey yok her yerde mermi seker bu pcnin özelliklerine göre olan birşey değil önemli olan ping rate ayarı her cfgde mermi seker videoları izliorsunuz diyorsunuz adamların mermisi hiç sekmior nasıl iş böyle felan aslında sekiyor videoda kayıt alırken görüntü sizi yanıltıyor 1.5 de mermi seker normal birşey 1.6 daha az seker
benim mermim sekmicek diyorsan illa bak hileler mevcut sitemizde ordan indir hile "recoil" ayarını aktif et mermin sekmesin bunların yanı sıra "Anti recoil" adlı program mevcut bir nebze olsun sekmeyi azaltıyor bunları dene ama oyundan zevk alamassın zorlanıcaksınki tadı cıksın dimi

Umarım yardımcı olmusumdur bu verdiğin özellikler nerdeyse benim pc'me eşdeğer bana göre benim mermim sekmiyor sadece kullanmasını bileceksin bu kadar
İyi forumlar..

Z1rT* bilgi için teşekkürler şunu belirteyim wall felan bana uymaz.
Recoil programları dersen onlarda saçma geliyor bana.

Teşekkürler ama ben başka pcdede yani cafelerdeki pcdede gördüydüm mermi düz gidiyor wal felanda değil herhangi programda değildi acaba dedim özelliklerindenmidir benim mermi güzel gidiyor tamam ama bir nebze olsun dahada iyi olmasını istiyorum tekrar teşekkürler.

[quote="Dr[3]aMs |]Z1rT* bilgi için teşekkürler şunu belirteyim wall felan bana uymaz.
Recoil programları dersen onlarda saçma geliyor bana.

Teşekkürler ama ben başka pcdede yani cafelerdeki pcdede gördüydüm mermi düz gidiyor wal felanda değil herhangi programda değildi acaba dedim özelliklerindenmidir benim mermi güzel gidiyor tamam ama bir nebze olsun dahada iyi olmasını istiyorum tekrar teşekkürler.
[/QUOTE]
İnternet rate ayarlarını yap pingin 10-15 arası ise mermiler zaten iyi gider bu oyunda cfg herzaman seker default oyna mermilerin sekmediğini fark ediceksin cfg'deki ayarlar bozuyor oyunu

oyunun versiyonunu söyleseydin belki yardımcı olurduk :(

[quote="Dr[3]aMs |]Arkadaşlar merminin sekmesini önlemek için pcnin neyini artırayım ?
yani ekran kartımı yoksa ram mi ?

cfg felan hikaye hep. önce pcyi bi yükseltmem gerek.

özellikler :

Sistem :
Microsoft Windows XP
Professional
Version 2011
Service Pack 3

Bilgisayar :
AMD Athlon(tm) 64 X2 DUAL
Core Processor 6000+
3.01 GHZ 2.00 GB RAM[/QUOTE]
kardeşim bilgisayırın fena değil senin öyle mermi dümdüz v.s gidiyor diye birşey yok zaten sen nereye hedef alırsan oraya gider,yani pro isen her türlü bilgisayarda oynarsın ekran pc'n 2011 versiyonmuş ne güzel sen bilgisayarına format at belki virüs vs. vardır.

Counter-Strike oyunu zamanla olacak iştir bu arada herkes oyunu anında oynayıp öğrenmez zaman gerektirir.

oyunun versiyonunu söyleseydin belki yardımcı olurduk :(

Cs 1.6 pardon (:

kardeşim bilgisayırın fena değil senin öyle mermi dümdüz v.s gidiyor diye birşey yok zaten sen nereye hedef alırsan oraya gider,yani pro isen her türlü bilgisayarda oynarsın ekran pc'n 2011 versiyonmuş ne güzel sen bilgisayarına format at belki virüs vs. vardır.

Counter-Strike oyunu zamanla olacak iştir bu arada herkes oyunu anında oynayıp öğrenmez zaman gerektirir.

Haklısın. kendime pro diyemem ama oynuyorum yani.

Merhabalar kardeşim. Çok yanlış düşüncelere kapılmışsın :). Şimdi genelde "önerilen" rate ayarları vardır o rate ayarlarıda şu şekildedir ;
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_rate "9999"
ex_interp "0.01"
bunlar herkesin bildiği 1.6'da en çok tercih edilen rate ayarları. sxe'de mermi sekmesınde etkılıdır. nasıl dersen rate ayarlarını ayarlar. steam da mesela o kadar sekme olmaz nedeni ise sxe olmuyo :)
inşallah yardımcı olmuşumdur :) pcn saglam senın 2011 güncel hadi kolay gelsin.

Teşekkürler bilgi ve paylaşımlarınız için..

Kardeşim artık sorunu anladıysan konuyu kapatalım?

Geri