BakarSanız Sevinirimm !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan delyqnur1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

delyqnur1

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
delyqnur1
Arkadaşlar 4 Mb İnternet Hızım var:D Rate nasıl ayarlanırr bilmiyorum Lutfen yardım edinn :S

Hiç Hs atamıyorum burdan indirdigim sallam cfglerle bende kotu oynuyan arkadalarım super kasıyor ama bende iş yok :S sinir oluyorum :S bildigin Hiç hs atamıyorum :S Sorun ratedenmişş :S biri 4 mb internetime göre rate versin bana allah rızasıı için Lütfen..

Şimdideen teşekkürler ediyorum (: :)

kardeş rate hesaplaması yaz google a ordan ilkine tıkla snn net hızına qöre rateleri veriyo cfgne yapıştır tamam dır ama benim rateler cl_rate 9999 rate 24000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 yaz :S

yada ttneti ara 8 mb yapın de 4 mbti sorun ediyosan :D

internetim 8 mb zaten :D abimin pc sine ikimiz baglıyız ondan :D 4-4 geliyor 4 mb geliyor rate ayarları yazıyorum goggle ye 256 k ilfan 1024k adsl diyor 4 mb kac K ya denk geliyor bilmiyorum ki :S:S sen biliyorsan kac k ye geldigini soylermisn

konu yardım bölümüne taşınmıstır.

1 Mb internet=1024 Kbps dir. 4 Mb internet=1024.4=4096 Kbps kardeş..

Önce İnternet Hızını Test Et.Download ve Upload Hızını Hesapladıkdan Sonra Cs 1.6 Bölümündeki Rate Hesaplama Diye Konu Var.Sabit Konu Hatta.Oraya Upload ve Download Hızını Yazınca Sana Rate Ayarlarını Otomatik Olarak Vericek :)

4 Megabit internet=4096 Kbps dir kardeşim..
4096k ADSL için;

rate : 19000
cl_rate : 14000
cl_cmdrate : 67
cl_updaterate : 64

Geri