bakın Bi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CumSh0t.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

CumSh0t.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
CumSh0t.
üyeLik SiLinmiyormu burda ? :H

bende silecem ya çok baydı bu sitede hiç deyişik wall hack cfg yok gerkes aynı konuyu açıp duruyo bir birini hacklemeye çalışıyo mal gibi

korkma sen biraz sonra admin gelip seni banlar boş konu açtın diye üyeligini kısa yoldan siler merak etme sen

admin üyeLigi silermisin = banLama siL :D

mal girme siteye hiç silinmiş gibi davran illa silcekmi ne ugrastırıon insanlarııı

Harbiden.! BANLAYIWER Şunları ;)

suLo Sen bana At repleri sonra silsinler senş :D Bu arada ben guinevere Yasin Okiş HAdi sulomm :D

k4miL miSin Bu site baska [ akar...;) ]

hahahaha üyelık sılınmıyormu dıe konu acmıs ya :D:D ne komıkadamlar var arkadaş bu sitede ya :D

herşey wall içinmi kardeşlerim .. insanlık öldü yani yada insanlığın değeri wall'mıdır size soruyorum .. ben bu wallı paylaşınca msn ekleyin şfre veriyim dedim dakika başı 20 msn ekliyo beni .. bumu insanlığın değeri size soruyorum .. herşey wallmıdır sağlam cfg'midir aimbot'mudur ? güzel güzel burda konumuzu açalım paylaşalım güzel güzel yorum yapalım .. istemiyosak ben gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin deyip gitmek varken niye şimdi çamur atıosun ? ayıp günah arkadaşlar yani insanlığı wall içinmi şartladınız siz ?

herşey wall içinmi kardeşlerim .. insanlık öldü yani yada insanlığın değeri wall'mıdır size soruyorum .. ben bu wallı paylaşınca msn ekleyin şfre veriyim dedim dakika başı 20 msn ekliyo beni .. bumu insanlığın değeri size soruyorum .. herşey wallmıdır sağlam cfg'midir aimbot'mudur ? güzel güzel burda konumuzu açalım paylaşalım güzel güzel yorum yapalım .. istemiyosak ben gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin deyip gitmek varken niye şimdi çamur atıosun ? ayıp günah arkadaşlar yani insanlığı wall içinmi şartladınız siz ?

Kardeş Bi üyeligi siLicez Dedik ne Edebiyat Parçalıyosun Şurda hahahahahaha

hipap insanlığın değerini sikiyim xD valhekide sikiyim senide kahbe faklarım bak cumşata laf etmeyin :@ CUmŞata sesLenıyorum eY efEndi Eşşeen amuda geçirdii gbi geçirrim sanada :D üyeliginide faklıyım senide sülo :D

hipap insanlığın değerini sikiyim xD valhekide sikiyim senide kahbe faklarım bak cumşata laf etmeyin :@ CUmŞata sesLenıyorum eY efEndi Eşşeen amuda geçirdii gbi geçirrim sanada :D üyeliginide faklıyım senide sülo :D

KatıLıyorum Sana faKed üyeLik hahahaha Adam JakariTa

hLL Kardeşim coq haklısın:)

oyy jakarta :D senin silahın klavye'mi :D şimdi sen bana klavye ile ateş ediyosun değil mi :D bak sana birşey diyebilirmiyim ? neden burda saçma saçma soytarılık yapacağına KORKAKLAR gibi saklanacağına MSN'mi ekle'de kozlarımızı orda paylaşsak ve sana hem sanalda hem reelde kim olduğumu göstersem nasıl olur .. aaa ama bak küserim eğer delikanlı değilsen söyle haklısın ben topum de eywallah :D

ama bak şuda var jakarta .. herkez biliyor üstünden tüm türkiye geçtiğini bu duruma gerçekten NB ailesi olarak çok üzülüyoruz yazık onca emaneti içine nasıl aldın helal olsun çok üzülüyorum biliyomusun :( ama gel sen sen ol benim msn'yi ekle korkma yavrum ben sana yardım ederim merak etme sen :) yani tamam tüm türkiye ailene kadar üstünden geçmiş ama lütfen yapma sen yaşamışsın bu korkunç verici acıyı bari sözlerinle bunu herkeze söyleme çok ayıp .. oda olmadı msn'mi ekle ordan bana söyle sır saklarım ben fakat sende çok şükür bütün fantezilerini döktün buraya be :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri