~BaLta* 1.5 oRjiNaL cfg.

0
EXE RANK

kılınç

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kılınç
sLm arkadaşlar cs1.5 orjinal cfgmi paylaşacam sizlere öncelikle ufak bi not ; cFm ilk başta kötü gele bilir ama alışınca bırakamıyacanıza eminim ......

1.m4a1 susturuculu susturucusuz fark etmez dene farkı gör ru$h aT
2.ak47 duck kullanarak yada sağ soğ yaparak kullan süpeR ama genellikle herkez duck. yaparak kullanıyo
3.[COLOR=[COLOR="Red"]aWp-DeagLe süpeR bişi bide awp zom skin warsa awp bırakma muhteşem 2 Li
4.mp5 gibi usp glcok gibi silahlarda cok güzel ama herkez onu genellikle fy_ıceworld de cok kullanıyorlar...
5.gine diyorum unutma az bilek olacak vE alışacaksın cfg ye alışmadan kötü dersin alış sonra bırakamıyacaksın...
[COLOR="Black benden bukadar ve linkleri veriyim
[COLOR="Magenta"]hakkettiysEm. rEp+ Teşekkür...
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
Link File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
aLtarnatif Link ; BaLta oRj. cFg ..zip dosyasını Uploading.com
2. altarnatif Link ; Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: BaLta oRj. cFg ..zip

iY forumlaR iY gunLer iY fRaqLaR ; :001_tt2:

Teşekkürler Denicem.

TeşekkürLer

eyW. beN Teşekkür ederiM

nick baya ozenti gibi :D

teşekkürLer. denicem

teşekkürler

duck yaparak silah nasıl kullanılıyor anlatırmısın bana? cfg için teşekkür

kardes duck yukarı yada aşşağa yapıyorsan duck +crtl yaparak sağ sol yaparak sıkacaksın kardesım anlamadıysan ozelden msne ekLe

tamam ekledim

TeşekkürLer.

Teşekkürler...

duck yaparak silah nasıl kullanılıyor anlatırmısın bana? cfg için teşekkür
Kardes önceLikLe Duck Ayarın iLeri oLcak Sonrada Tekeri itcen w a s d TuşLarıyLa Ve Mous iLe Saq SoL Yapcan Adammı Gördün Duck Atarak Yere eqiLip Vurcan Biz aLıştık Sende aLış Benim Kardesim biLe Yapıo Bide 13 Ya$ında Sen Nası Yapamıyon Ben anLamadım :D

Kardes önceLikLe Duck Ayarın iLeri oLcak Sonrada Tekeri itcen w a s d TuşLarıyLa Ve Mous iLe Saq SoL Yapcan Adammı Gördün Duck Atarak Yere eqiLip Vurcan Biz aLıştık Sende aLış Benim Kardesim biLe Yapıo Bide 13 Ya$ında Sen Nası Yapamıyon Ben anLamadım :D

hayır duck atıyorum, duckta birşey yokta duck atarken adam vurmak :blush:

tamam ya video için sağol izledim, anladım. normalde duck yapıyorz adamı gördüğümüzde eğiliyoruz vuruyrz fln sonra gene duck dvm tşkr 8)

Teşekkürler kanka :)

oRj. payLaştım yorum Teşekkür y0q :S

Geri