0
EXE RANK
ramcoxDqwe
Fexe Kullanıcısı
ßenim aDım Aykut'ken kimSe sLm aLmadı
Adım ~BaLyoZ* oLunca doStLarım CoqaLDı
SaqLam Frag YapınCa HayRanLarım ÇoqaLDı
ßu da ßi Çok Player'e Can EvinDen KoyanDı..!
Dİnleyin Ey dostlarım Benim Farkım Var evet..
Kimseye AĞız Eymedim , Cfg için Dİlenmedim.
Bu Nedenle HErkes Benim Üzerime Geliyor.
Ünlü Olmak Gibi Bir amacım Yoktu benim !
Onca Gelen TeklifLere Yok cevabı Çekmişim !
Yalanlar Ve DOlanlar Atılan Onca İftiralar !
Bunlar Yetmiyor Gibi Bide Sahte Dostluklar .
Bi Kaç yıLLık PLayerler Gh Demeye Başladı .
Senelerimi vermişim Her Senem Kendime yara..
Aramızda Fark Var !! NE kadarmı DAĞLAR !!
Adım ~BaLyoZ* oLunca doStLarım CoqaLDı
SaqLam Frag YapınCa HayRanLarım ÇoqaLDı
ßu da ßi Çok Player'e Can EvinDen KoyanDı..!
Dİnleyin Ey dostlarım Benim Farkım Var evet..
Kimseye AĞız Eymedim , Cfg için Dİlenmedim.
Bu Nedenle HErkes Benim Üzerime Geliyor.
Ünlü Olmak Gibi Bir amacım Yoktu benim !
Onca Gelen TeklifLere Yok cevabı Çekmişim !
Yalanlar Ve DOlanlar Atılan Onca İftiralar !
Bunlar Yetmiyor Gibi Bide Sahte Dostluklar .
Bi Kaç yıLLık PLayerler Gh Demeye Başladı .
Senelerimi vermişim Her Senem Kendime yara..
Aramızda Fark Var !! NE kadarmı DAĞLAR !!
selamun aleykum Adamlar Lykia mı balyozmu diye konu acmıslar ve yazdıkları cumle aynen su . balyozun gh movıe cıktı kendısıde gh sını kabul ettı ve cs bıraktı !bu konuyu acan cekemiyen gözlüklü yüzü sivilceden gözükmeyen yakısıklı ali kardeşim benim ben bu sitede kac defa konu acmam gerekiyorki bana iftira atmayasın ? Biz evi tasıdık ve site yeni oldugundan telefon internet dogalgaz felan yeni sebekeleri cekılıyor bu nedenle netım yok. ha benı tanıyanlar bılıyor yok gh si bitmiş alınca donecek ? benı clanım tanır bılır benım sattıgım bır cfg 80 tl dır alanlarınız vardır aranızda ısım vermek ıstemıyorum + calısıyorum 1200 tl gelırım var yani sana ve arkadaslarına böyle cirkin iftiralar atmamanız icin vip hesap acabılırım . gencsiniz kafanız güzel . güzel güzel yasayın ghnizde bende gidin oyun ögrenın kasın frag atın bıseyler yapın ama abisi ben sizin yasınızda degılım yasıtlarınızla eglenın . böyle cirkin iftiralara gerek yok . Arkadaslar Bu kadar cirkin iftiralara artık sessiz kalamazdım . Bana Gh dıyen Balyoc diyen hılecı dıyen hakkımda onlarca iftira atan Adamlara Hakkımı heLaL etmiyorum !!
VE BUNDAN BÜYÜK SÖZ YOKTUR eĞER BEN gH 3D WALL SİLENT AİM AKLINIZA GELEBILECEK HERHANGİ BİR HİLEYLE KİNG OLDUYSAM GENCLİGİMİN HAYRINI GÖRMEK NASİP OLmASIN . CENNET YÜZÜNÜ SEVDİKLERİMİN YÜZÜNÜ GÖRMEK NASİP OLMASIN . BU BIR OYUN BU OYUN ICIN İMANIMDAN OLACAK DEĞİLİM . HARBİ AYAR OLDUM ALLAHINIZDAN BULASINIZ BASKA BİŞEY DEMIYORUM