~BaLyoZ*`dan standarT'a Hediye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kralben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kralben

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kralben
Beyler Ben ~BaLyoZ* Aykut
bildiğiniz gibi beni hiç bir public servere almıyolar :D fake nickle bile 2 el sonra ban yiyiyorum . cs2.k1nqofa gırdım baktım standart yok . bos bır serverdan standartın nıckı aldım serverlerine girdim kasmaya basladım ben frag atmaya basladıkca onlar real sandı . hatta bazıları bu standarta nolmus bu nasıl kasıyor demeye basladı :D admınler kendı clanındakiler felan hıc kımse 19. el sonuna kadar ayıkmadı :D son 18 dkk vardı fragımı 100 + yapcaktımki rüzgar geldi ayıktı banı çaktı :D :D şaka gibiler :D bundan sonra böyle kasacam ne yapayım servere sokmuyolar :lol: :lol: standart fotoyu kopyala facene at sevin :w00t: :lol: ulan ne hoş yardırıyordum nerden geldi bu rüzgar :mad:
[IMG]http://b1107.hizliresim.com/11/7/23/9898.jpg[/IMG]

Ghost süresi bitiyor değerlendireyim diye pub mu gireyim dedin ?

:D hamit şimdi nası sevinodur la :D burda bnde varım

AHHAHAhahaha hamit sinirden olmustu .d qL aykut abi

aynen kişiliksiz git steam kas kral :)

Anca senin gibi IQ su düşük biri yapar bunu tebrikler.

aglaaaaaaaaaaaa

by balyozu rezıl etmeme bı sahne yeterde koymuom. belkı utanırda kullanmaz die.

/delete gh :huh:

harbiden kişiliksiz yha.

yazık tek kelımeyle

Küfür etmek yasaktır..

balyoz qweqwe :D eski maçlardan biliyorum fake olarak geliyordun karşımıza nasıl osla real almadım diye körlere arkanı bile dönmezdin lan real alsan profosyenel kullancan demi standart yazmış rahat rahat yardırmış gelmiş artislik yapıyo :D adam değilsin :D
standart sende 2 hs yiyon ban :D

ahahahha adam king ne yapsın sw almıyolar fake girecek .d koop .d kıskananlar catlasın qL GünceL#

Steam aldıda ne oldu ? 1.5 bıraktım steam geçtim dedi. 1 Hafta sonra gh bulunduğu için banı yedi gene geldi 1.5 e rahat rahat açıyor şimdi tabi.
la harry poter sen gitde botlarla kas ezk..

ezlince ghost diyo .d

Geri