~BaLyoZ* Kimdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balyoz Son Dediklerin Doğru ama Pc de Yapacak Başka Şey yok . Face,nb,ts3,cs :)

süperrsin Ayko realde çoo0o0k iyi yerlere gelirsin in$ cs de zaten gelmişsin geleceğin kadar :)))

Çok iyi konuşmussun şu CS konusunda

Adam Haklı BeyLer Noldu Temiz Kasdı Bnm gibi Gh movıelerı Cıktı İnsanlar Oyunu Yediremedi. Bu bi oyundur bn 2003 den beri on o 2000 ! ve cok iyi Tanırm kendısını Kardesımdır .. Bırakn Cs bak Steam gecdim Akıorm Enazından Kımse Aglamıo Gh demıyo . cs.15 bırakn v1.6 steam gecın Coluk cocuk Islerını Bırakn Yabancılar Bıze guluo 1.5 Yabancı ulkelerde sadece arjantinde 1 kac server var millet gülüyo oynuosanzda adam akıllı steam turnuvalara gıdn clanlar steam gecsin . bilek kassın duck nedir allah askına senelerce duck masterdım ? ne boka yaradı ezdım neye yaradı agladılar gh movıeler ts3 oda basmalar sövmeler bunlar insanlk deıldır kım ıstedı tw vermedm ? bnde ıcımı dokuorm herkeze kolay gelsin `-B'eLa &. T|k @Steam .. Yaknda Bırakıcam Cs zaten

Birşeye değinmek istiyorum BeLa T|k 17 yasına daha yeni gircektin sanırsam nası oluyorda 2000 yılından beri Cs kasıyorsun sen o yaşta git okumayı öğren kelimelerini kaynastır kendı capında eylen kım vardır acaba dunyada 6 yasından beri counter-strike oynayan Allah aşkına git kardeşim insan biraz az sallar ya senin 2 TK movieni yaptım yalvardın yakardın b.kunu yiyim v.s dedin ben kardeşimdir yapayım önceden görmüslügüm var fln yaptım neyse aslında hal hatır için değil acıdığım için yaptım + cross awp'de dansöz :D he bide himmeL kerim eskiden bana kanka derdi clana al cfg ni at nolr fln derdi yüzümüze bakamıyor cünkü selam vermiyorum bundan sonra adam olana selam vericem :) maçta frag kasamayan adamlar king kesilmiş başımıza birde diyorlar su konuyu acıklıga felan getireyim diye :) haa gideriniz varsa profilden irtibata geçin yok [Non] ' clan ezik v.s demeyin harcanırsınız abileriniz onlar sizin hem yaşca hemde başca :)

Ayrıca tartışma yaratmıyorum gerçekleri söylüyorum ; Fps yüzünden cs bırakmıştım nb takılıyordm tabı baktm geleni eziyorsunuz gideni eziyorsunuz ne iş ? himmeL maclarda 10 frag bıle atamıyordu senin içinde öyle diyecek çoook söz varda siz kendinizi kandırın :)

yaşım gelmiş 21 e zevk için oynuyorum sizde deneseniz emin olun zevk alırsınız 1.5 olsun 1.6 olsun farketmez beee.

saolasın abi :D tanıyorum zaten :D aynen abi bu cs için şimdi gozlerım gormuyo :D bence fazla vakit harcamayın bu oyuna .s

Birşeye değinmek istiyorum BeLa T|k 17 yasına daha yeni gircektin sanırsam nası oluyorda 2000 yılından beri Cs kasıyorsun sen o yaşta git okumayı öğren kelimelerini kaynastır kendı capında eylen kım vardır acaba dunyada 6 yasından beri counter-strike oynayan Allah aşkına git kardeşim insan biraz az sallar ya senin 2 TK movieni yaptım yalvardın yakardın b.kunu yiyim v.s dedin ben kardeşimdir yapayım önceden görmüslügüm var fln yaptım neyse aslında hal hatır için değil acıdığım için yaptım + cross awp'de dansöz :D he bide himmeL kerim eskiden bana kanka derdi clana al cfg ni at nolr fln derdi yüzümüze bakamıyor cünkü selam vermiyorum bundan sonra adam olana selam vericem :) maçta frag kasamayan adamlar king kesilmiş başımıza birde diyorlar su konuyu acıklıga felan getireyim diye :) haa gideriniz varsa profilden irtibata geçin yok [Non] ' clan ezik v.s demeyin harcanırsınız abileriniz onlar sizin hem yaşca hemde başca :)

Kafanmı güzel 2003 Dedim Dogru oku once

İlk gh'yi ne zaman aldın Balyoz onuda söyle ama delikanlı ol düzgünce cevap ver..

İlk gh'yi ne zaman aldın Balyoz onuda söyle ama delikanlı ol düzgünce cevap ver..

Soruna çok ağır bi cevap verirdim ama neyse insanlık bizde kalsın . geçmiş gitmiş zaman kalp kırmaya değmez. hadi 12 seneyi bi tarafa bırakıyorum . şurda 3 senedir millet beni v1.5'in KraL'ı olarak tanır . v1.5 oynadığım süre boyunca oyunum sabitti millet gibi sxe kırılınca ortaya çıkıp , sxe güncellenince kaybolmuyordum ! her zaman standart oyun oynuyordum . 3 seneyi ay hesabıyla o dedıgın hilenin ücretlendirmesi ile carparsan , hile olmadıgımı sende anlarsın gözüm :) sanırım bu cevap seni yeterince tatmin etmiştir..
Steam geçtik clanca artık frag atınca adamlar helal diyiyor ağlamıyor ;)

Off yoruma bak yaa hahaha kralmış koptum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri