BaLyoZ'n Frag Deşifre :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

vaLve.!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vaLve.!.
78137272007015071871.jpg

Ey Allahmm Ayko Kingmişsin Ya yaaaa :)

lan sen gerizekalımısın oyunda bende vardım 125 e 6 frag hayvan herif çekti . valve ancak bu-ole ıslerle kendını tatmın edersın

ohaa :O cidden ?

ahahahaha fake ss ci bebe ahahahaha noldu len ..... ahahahaha ceviz ahahahah king ya ahahaha kimle ugrastıgına dikkat et ... bu adam sana her alanda koyar...

zoranmı gitti bot lale nb den kırk adam sahıdım o fragı atarken lamer :D 37 el oynanmıs ct el alamamıs 25 adammı alacam koç ahahahh cocuksunla yemın ederım :)

uğraş hadi ağla şimdi :)

valla ben inanıyorum o fragda nbde olanlarda var sorabilirsin

ya bırakın bu işleri gorunen koy kılavuz ıstemez.... hala neyin davasını yapıorsunuz al işte fakeymiş ahahahaha ceviz kıngim die gecinior..

11979.jpg

İlk olarak şunu söyleyeyim: ben ne seni tanırım nede diğer arkadaşı beni tanıyan tanır cs ile pek haşır neşir değilimdir.

Gelelim konuya adam frag koydu sende peşinden bir frag koydun. Adam belki kendi yapmıştır belki photoshop falan fakat senin photoshop'u iyi kullandığını bu ss'deki 1 i silerek gösterdin. Yani diyeceğim şu ki sen kendi kendini ele verip fragları nasıl değiştirebildiğini gösterdin. O yüzden şimdi uzatma, saçma sapan yorumlar atma, ne biz sana ceza vermek zorunda kalalım nede sen kendini yormamış ol. tamam ?

lan sen delı mısın oqlum -laNd * 4`SRDR benım oyunda gorebılırsın .
adam onumde takır takır kastı admın aztec acıncada oda ss sını aldı cıktı .

qL..... yapacak bısey yok ... :))

11979.jpg

İlk olarak şunu söyleyeyim: ben ne seni tanırım nede diğer arkadaşı beni tanıyan tanır cs ile pek haşır neşir değilimdir.

Gelelim konuya adam frag koydu sende peşinden bir frag koydun. Adam belki kendi yapmıştır belki photoshop falan fakat senin photoshop'u iyi kullandığını bu ss'deki 1 i silerek gösterdin. Yani diyeceğim şu ki sen kendi kendini ele verip fragları nasıl değiştirebildiğini gösterdin. O yüzden şimdi uzatma, saçma sapan yorumlar atma, ne biz sana ceza vermek zorunda kalalım nede sen kendini yormamış ol. tamam ?

eyv kardesım konuyu kılıtlermısın . fragım real kingliontk ismaile sorabılırsın oda oyundaydı .

SS fake olduguna göre konu kilit :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri