Bana 3 de diyenLere kapak olsun oyunda demo aldım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MechuL^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

MechuL^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
MechuL^
ByLer bana 3D diyenlere kapak olsun oyunda demo aldım ..

İndirdiğiniz dosyayı C: / Sierra / Half-Life / cstrike içine at [sxe kapalı olacak ]

exec drax.dem consola yazılacak ızlenecek 3D miyim gorun

Real nickle girmedim maça ReaL MechuL^

drax nickiyle girdmm

Bu Da Link : Web Hosting - Dedicated Server

quzeL movıe q0khanım saq0Lasın Bıde cFqnı buraya koyaRsan cok quzeL oLuR kapıs kapıs qıdeR xD basaRıLaRının devamını dıLeRım :D

yaw dingiL sen haLa burdamısın :D önce adam oL ondan sonra demo cfg vs.. koy .. senden 3d oLmaz aMa bi Cacıkda oLmaz .. hayatını cs'ye adamış ne desem diyim gel kapışalım dio eziq :D:D ülen yenersen yen banane çokta şeyimde sanki alt tarafı oyun sen hiç adam olmayı denedinmi ? bu sorunun cewabı kesinLikle hayır oldugu için SEN KİNİK'SİN ;)

hip hap gine dümbük lüğün yerinde adam oL !

hiphap adlı üye, forumda sürekli hakareterini görüyorum.Bu çok aşağalayıcı bir durumdur.Sana akıllanman için 5 ay banned.

x) 5 ay :D ba$Ka nickLe uye oLuR :D

Bu Hiphap neden böLe

AsLında severim Enesi ama hep böLe dierlerine karşı itici davranıo !

SaoL Ty!

Kardeş biraz daa TerbiyeLi konuŞsanız buraSı MsN deiL Forum ceza aLabilirsiniZ.

Dün Macta Demo Aldım Turnuvada LamaLar 3 de dedıLer Hekem : Dedi kes demo alcam dedı quLmekten koptum yha Army sLavee Bide EyLide ALt clanda oLan Sami yanımdaydı yani ewde diyolar bunLar maL maL 3de dıyolar dıyor qewewq:D Bu Arada bu cocuk adam oLmaz anasınada sowsen bacısınada sowsen aynı deişen bişi yok !

Samed ne cfq sı bırader cfq mfq yok :S def qörmuyonmu haLA cfq peşindesiniz la sizin hayatınız cfq olmus yada bana öle qelıyor benım ıcın her cfq aynı her cfq ıle kasarım farketmez bu arada özelden ekLe msn atıyım sen uzLme yorumLar ıcın ty bu arada cfq sızde cfq derLer quLer qecerım sadece

quzeL dem0 basaRıLarının DwaMın dıLı0rum xD:D

Samed ne cfq sı bırader cfq mfq yok :S def qörmuyonmu haLA cfq peşindesiniz la sizin hayatınız cfq olmus yada bana öle qelıyor benım ıcın her cfq aynı her cfq ıle kasarım farketmez bu arada özelden ekLe msn atıyım sen uzLme yorumLar ıcın ty bu arada cfq sızde cfq derLer quLer qecerım sadece
Kardes Bu senı ıLgıLendıRmez ben oLesıne dedım sen ne sey oLuN aTLıon :@

ulan buda bnm uyelık ban yedım qormuyonmu baska bı uyelık actım :S

hiphap adlı üye, forumda sürekli hakareterini görüyorum.Bu çok aşağalayıcı bir durumdur.Sana akıllanman için 5 ay banned.

İyi Yaptın Mahmut Yoksa Ben Yapacaktım ..

konu kilitlense iyi olur. tartışma yerine dönmüş.

knouyu kilitmeyin baya güzel bi konu güzelsin mechul hll sana her zmn güveniom sate nhilesiz oldugunuda biliyom her zmn hll adamım sen türkiyede 1.ci kinqsin benim için

yaw dingiL sen haLa burdamısın :D önce adam oL ondan sonra demo cfg vs.. koy .. senden 3d oLmaz aMa bi Cacıkda oLmaz .. hayatını cs'ye adamış ne desem diyim gel kapışalım dio eziq :D:D ülen yenersen yen banane çokta şeyimde sanki alt tarafı oyun sen hiç adam olmayı denedinmi ? bu sorunun cewabı kesinLikle hayır oldugu için SEN KİNİK'SİN ;)

asdasdasdhaha

Ulan bebe bana dıyor senLe vs atalım sonrada dıyor yensen ne olr felan ulan 4q bebesı sus 2 dk Bu arada buda yenı uyelık stn bundan sonra cs ye bırakcam qıbı qorunuyor ama 1 ay ama 2 ay net kesılcek 3 faturada qeldı peder dıyor banane öde baglattırırken banamı sordun dıyor :S Ayrıca yorumLar ıcın saolun Sadece Real qirmedim qiremezdımde baskasının nıckını aLdım Ama Real bnm yanı qokhan :P

Akıllının biride Cekemıyor qaLıba konu kiLit feLan ne ayak len suraya bısı payLasmıssım ıLqiLendırıyormu senı Atawrat bozuntusu senın yorumLarına ben böLemı yazıyom ama hatırLattıqın ıyı oldu bundan sonra bende öle yazarım takma sen yorma o akıL doLu kafanı

Geri