'Başkan olsa ayrılmazdım'

0
EXE RANK

Shirkov`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Shirkov`
Daniel Güiza, Türkiye'yi terketmeden önce ilginç açıklamalarda bulundu. “Aziz Yıldırım tutuklu olmasa belki Fenerbahçe'den ayrılmazdım” diyen Okçu, Semih için ise, “Onu da İspanya'da görebiliriz” ifadesini kullandı

fft1mm1498058.jpg

Türkiye’de geçirdiği üç yılın ardından, Fenerbahçe’den İspanyol 1. Ligi (La Liga) ekibi Getafe’ye transfer olan Güiza, gitmeden önce ilginç açıklamalarda bulundu. İspanya yolculuğu öncesi Fox Tv muhabiri Elvan Arat’ın sorularını yanıtlayan Okçu, Türkiye’de geçirdiği günleri özleyeceğini söyledi. Sakatlıklardan dolayı takıma yeterince katkı sağlayamadığının altını çizen Güiza, Başkan Aziz Yıldırım’ın kendisine yöneltilen eleştiriler karşısında her zaman destek olduğunu söyledi. Güiza, “Aziz Yıldırım benim için bir baba gibi. Belki tutuklu olmasaydı, Fenerbahçe’den ayrılmazdım” ifadelerini kullandı.
‘Mallorca bana Semih’i soruyor’
Daniel Güiza, Sarı-Lacivertli formayı giymeye başladığı ilk günden bu yana takımda en iyi anlaştığı isimlerin başında Semih Şentürk’ün geldiğini söyledi. Semih için, “Futbolu kadar ruhu da çok iyi olan bir arkadaşım. Semih’i de ilerki günlerde Arda gibi İspanya’da görebiliriz. Çünkü Mallorca kulübünden arayarak, bana Semih’i sordular. La Liga’da oynaması sürpriz olmaz” sözlerini sarfetti.

Geri