19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Ücretsiz Sms göndermek İstermisiniz?
Yanıtınız evet ise buyrun içeri.
Bu şirket ciddi bir şirkettir, menşeyi Hollanda olup Türkçe arayüzü ile kolay kullanım olanağı sağlamakta.Yapmanız gereken üye olmak vede cep telefonunuza gelen kod ile üyeliğinizi onaylamak.
Gelen kod için yada ücretsiz smsler için şirket sizden asla para talep etmez yada ücretsiz smsler için sizden hattınızdan kontör çekmez öyle bir yetkiside yok zaten.
Şahsen bende kullanmaktayım toplu sms yada voip görüşmeleri içinde kullanabilirsiniz.Panel Türkçe kullanımı kolay, öyle ülke yada operatör kısıtlaması yok dünyanın her yerine sms göndermeniz mümkün.
[COLOR=red][SIZE=4][COLOR=red]ÜYE OL[/COLOR][/SIZE][/COLOR] tıklayın ve çıkan formu eksiksiz doldurun arkadaşlar dediğim gibi aktivasyon kodu için sizden kontör vs kesmez, kontör ile çalışan bir kuruluşda değildir.
Üye olduktan sonra cep telinize onay kodu gelir ve aktif edersiniz böylelikle hesapınız aktif olmuş olur.Sizde sms göndermeye başlayabilirsiniz, dediğim gibi sistem Türkçe zaten anlaşılmıycak bir kısım yok.
İlk üyelikte kaç kredi veriyor hatırlamıyorum, kredi kazanabilmek için sistemde gereki bilgiler var o yüzden tekrar anlatmama gerek yok.Yukarda verdiğim link gibi sizinde bir linkiniz olucak arkadaşlarınız eş dost üye oldukça kredi kazanıcaksınız.
Şunu belirteyim ben bu sistemi sürekli kullanmıyorum sebepi mobil cihazlar yada sms ile aram pek yok ama emin olun piyasada bulabilceğiniz en iyi sistem.Bu iş için para almıyorum yada bu bir tanıtım yazısı değil.
Aklınıza takılan soruları çekinmeden sorun ve unutmayın bu site telefonunuzdan kontör çekmez. Türkçe dil desteği malesef yok. Açıktır nettir. Kaytı kuytu site değildir olsa zaten ben eklemem.
Ayrıca üye olup görüşlerinizi yazarsanız arkadaşlar diğer insanlarda fayda sağlamış olur.