Beğendiklerinden ~ Vol 2 !

1
EXE RANK

~ nokafejn

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ nokafejn
Bαzen binLerce keLimenin söyLeyemediğini gözLer yαnsıtır. Seni ne kαdαr çok sewdiğimi sorma gözLerime bαk onLαr sαnα αnLαtır.

Facebook artık hangi dili kullanacağına karar vermeli "Deniz and Tuğba like your duvar yazı" nedir abi?

Nαsılsın Diyє Sormα ! Filistin Gibiyim İştє ! Biryαnım İşgαl Edildi Biryαnım Dirєnişte..

Kırıkk Bir Kαlbi Alçıyα Alırsαnız , Herkes Gelir İmzαsını Atαr ..

Kardeşlerinin Face'inden Sevgilini Deneyeceğine ; Sevgilinin Face'inden Kardeşlerini Denemelisin Bu Devirde

O Kadar Şanssız Bir İnsanım Ki , Hiç Bir Sevgilimin Babası " Al Şu Parayı ve Kızımın Peşini Bırak " Demedi..

Gözden yaş gelmez ama
Kalbim oturmuş ağlar..

# Gittiğim eğer bensem söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben ben yine bende bittim... #

Şuan marketteyim ve etikette alacağım ürün sadece 495 lira. Acaba 5 TL Olsaydı nasıl alırdım? Ürünü aldıktan sonra Market müdürüne teşekkür edip burayı ağlayarak terkedeceğim.

Bir kızı 1000 kişi sever 1 kişi alır' diyen teyzeye sesleniyorum ya sayıları şaşırdın ya da kızın k*ş*r.

Merdivenlerden düstügümü gören ve bunα rαgmen " düstün mü ?" diye sorαn 'mal' yok düşmedim ben hep böyle iniyorum.

"ee daha daha nasılsın? " kavramı sadece türkçede vardır siz hiç ingilizcede " how r u more more ? " diye bir şey duydunuz mu?

Telefonumu alıp tuş kilidini açarken "Şifre ne?" diyen arkadaşa: Beyinsiz benden başka kimse açmasın diye koyuyorum o şifreyi.

Geri