Ben Kaan Bu seferki cfg %100 Aim Mutlaka Dene Yalan Atmıyrm Yemın ederımkı kendı cfgm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kaan xD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Kaan xD

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Kaan xD
ql <Th3 & 1m4m>

Paylaşim İçin Teşekkürler Kardeşm: )

tşkkrler kaan
;)

kimse bu siteye orjin cfg sini koymaz ama gele.

Bırakın söyle konular açmayı .

teşekkürler

olum sen trafık kazasında olmemışmıydın :D

Paylaşım İçin Teşekkürler.

eyw kankıııı :D <Ap0cAn>

kimse bu siteye orjin cfg sini koymaz ama gele.
Ben koydum kardeşim yemin ederim haaa inanmıyorsanız cs kasarım :) anında Teamviewer veririm :)
yada ss kanıtlı cfg koydum bakabilirsiniz :)
Emeğe saygı denemicem ama hiçbir Cfg %100 aim olamaz milleti kandırmayalım..
:sneaky2:

Ben koydum kardeşim yemin ederim haaa inanmıyorsanız cs kasarım :) anında Teamviewer veririm :)
Emeğe saygı denemicem ama hiçbir Cfg 0 aim olamaz milleti kandırmayalım..

Katılıyorum. Arkadaşlar ayağa sıkınca kafasına gidecek aimbot türü bir cfg arıyorlar. Buda mümkün değil. Bilek olmadıgı sürece cfg de bi işe yaramaz.

Emeğe saygı denemicem ama hiçbir Cfg 0 aim olamaz milleti kandırmayalım..

Ben koydum ne hava atıon panpa : ))))

​Paylaşım İçin sağol.

Denemeyen pısman :)

olm sen trafık kazasında olmemısmıydın ? ole bı konu acılmıstı zaa yoksa Ün kazanmak ıcınmı boyle bır yalan uydurdun ? ::)

olm sen trafık kazasında olmemısmıydın ? ole bı konu acılmıstı zaa yoksa Ün kazanmak ıcınmı boyle bır yalan uydurdun ? ::)
Lan Oruspu cocuug 13 yasındakı bebelere hackerım dıyen oruspu cocugu dunku bok adammı oldun arkamdan sovuon oruspu evladı ****** amına yumruk atarım senın oç Ne un kazanması real degıscektım annsz evladı vazgectım oçççç :=))

[h=2]Ben Kaan Bu seferki cfg %100 Aim Mutlaka Dene[/h]

Yemın ederımkı Super Cfg colt Master Ak master usp master deagle master Dene ıstersen ?[/QUOTE]

:D Sadece gülüyorum %100 aim denen bir cfg yok + neden bukadar zorluyosunki kendini cfg ni kullanmak isteyen zaten bulur :D

​Özenti olma kendin ol.
[h=2][/h]

[h=2]Ben Kaan Bu seferki cfg 0 Aim Mutlaka Dene[/h]

Yemın ederımkı Super Cfg colt Master Ak master usp master deagle master Dene ıstersen ?

:D Sadece gülüyorum 0 aim denen bir cfg yok + neden bukadar zorluyosunki kendini cfg ni kullanmak isteyen zaten bulur :D

​Özenti olma kendin ol.
[h=2][/h][/QUOTE]

Sen sus gh ci oruspu cocugu senınde anana sıra gelcek :)

Geri