Ben Turkish Ezq3# Cs ile İlgili Butun Sorunlarınızı Cozuyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan amx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

amx22

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
amx22
Cs Ve Sxe
Hakkındaki butun sorunlarınızı yazın hemen Cozum üretelim

Lag var kardesım ne yaptıysam cozemedım oyuna 5 dk da bır donuo 30 sn snra dewam edıo kaldıgı yerden çözersen makbule gecer cok aradım cozemedım

aga benmde Track Udll Hatası Oyuna Gırıyomm atıyo amam bayaa deneyınce gırıyo cozum pls ?

[quote="B']Lag var kardesım ne yaptıysam cozemedım oyuna 5 dk da bır donuo 30 sn snra dewam edıo kaldıgı yerden çözersen makbule gecer cok aradım cozemedım[/QUOTE]

Kardes makinanda trojan veyada keylogger tarzı yazılım var kacak calısıyo pc inde Eger onu Temizlersen lag sorunun donma sorunun ortadan kalkar

aga benmde Track Udll Hatası Oyuna Gırıyomm atıyo amam bayaa deneyınce gırıyo cozum pls ?

voice miles.dll dosyasını Orjinali ile Deyistir eger ollmassa HL Klasorunun icindeki DLL leri orjinalla dostum

voice miles.dll dosyasını Orjinali ile Deyistir eger ollmassa HL Klasorunun icindeki DLL leri orjinalla dostum​

Kardes makinanda trojan veyada keylogger tarzı yazılım var kacak calısıyo pc inde Eger onu Temizlersen lag sorunun donma sorunun ortadan kalkar

millete virüsü dayıyan sendin wallhack paylaşıp ezik :)

manayak cs qrimeden oyun 2 3 defa qir cık olur :D

Kardeş Bnim masa xP sxe için hL istior bnde yapıorum ama hl kaydolmuoyor her seferinde yapıorum bıktım artık 1 de tam oyuna baqlanacakkeen sw yi qösterio sonrada oyundan cıkıo atmıo çıkıo

Bos Bos konusup Konuyu dagıtma

SEN BOŞ BOŞ KONUŞMA LAN BEBE

Loader.exe 'yi inceledim windows32.ch virüsü var regeditten giriyosun bilmiyoruz sanki

yaşın kadar hackle uğraştım lan ben cocuk,zırlama burda o crypterlar,stubları görecem bir yakalarsam seni

icon oluştur salla millete millette yeyip pcyi yaksın :) şimdide iyilik meleginimi oynuyosun gülüm

Bos Bos konusup Konuyu dagıtma

Loader.exe 'yi inceledim windows32.ch virüsü var regeditten giriyosun bilmiyoruz sanki

yaşın kadar hackle uğraştım lan ben cocuk,zırlama burda o crypterlar,stubları görecem bir yakalarsam seni

icon oluştur salla millete millette yeyip pcyi yaksın :) şimdide iyilik meleginimi oynuyosun gülüm

Sorunun yoksa konuya bakma dostum laf kalabalıgı edıyosun kısaca zıktır gıt

yasın kadar hackla ugrastım dıyosun da Sen Bosa kafa PAtlatmısın bu işlere

Hic bir zikimden Anlamadıgın konusmandan Bile Belli oluyor

Senden HAcker Degıl Lamer Olur :)

Geri