Benden bir frag pişman olmazsın !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezer741
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

sezer741

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.csform.tk
sezer741
di-VV3Q.png

benim bi cefegem var hep kafadan vuruyor duvarların içi görünüyor ona göre yani isteyene atarım ;)) ayık olun ;)))) muck muck muah muah :001_unsure:

haha biz salagız yha kanıcaz ? BeBemısın ısın qucun yok :cursing:

haha biz salagız yha kanıcaz ? BeBemısın ısın qucun yok :cursing:

gerçektende salakmışsın bunun sahte olduğunu makara için yapıldığını anlayamadıysan salaksın ;)

qL :DD belli etmeseydn bare la :D

:D haha 300 0 diyo mukemmel shop bile yapsan m'cahit oldurmus seni iste alalhim ssabir:thumbup1: Basarilarinin devamini dilerim giral

:D haha 300 0 diyo mukemmel shop bile yapsan m'cahit oldurmus seni iste alalhim ssabir:thumbup1: Basarilarinin devamini dilerim giral

kardeş benim cefegemde ölünce bile ölme fragın yükselmiyor duvar gösteriyor , kafaya kilitleniyor süper cefege 10 liraya aldım

(makarasına yaptım mallaşmayın :D)

qweqweqwe güzel :D:D

Adam kjnq dagılın :D

nediyosun gardaş bu gerçek ? :D

senın qıbı bos deılız bız abım senın gıbı daha ılk okul caglarında deılız ısımız qucumuz var salak dedınde bole bos maldonado bır konuyu acan kım ? sen o zaman sen salaktandan oturusun bı AQ TEstı yaptır bence :) TMM Kapis ?

gerçektende salakmışsın bunun sahte olduğunu makara için yapıldığını anlayamadıysan salaksın ;)

senın qıbı bos deılız bız abım senın gıbı daha ılk okul caglarında deılız ısımız qucumuz var salak dedınde bole bos maldonado bır konuyu acan kım ? sen o zaman sen salaktandan oturusun bı AQ TEstı yaptır bence :) TMM Kapis ?

La o değilde pingi neden 1000 yapma gereği duydun orasını anlamadım :D

amq şu adamın açtığı konuya bak kaç kişi yorum yazıyo .d.d bizim fraga yorum yok .....

abim mabim kimsin lan sen pezevenk? klavye erkeği gelipte konuyu kirletme muhabbet açılsın gülelim diye açtım senin yüzündende kapatacak değilim ********e bak lan sövelimmi illa ****** git konudan

amq şu adamın açtığı konuya bak kaç kişi yorum yazıyo .d.d bizim fraga yorum yok .....

allahım ne dert oldu s*ktirin gidin ozaman konudan beğenmediyseniz gülelim diye açtık amk heriflerin bi sıçmaığı kaldı konuya s*ktirin gidin hadi liseliler.

Geri