Benim Hobim!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 12335
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

12335

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
12335
Arkadaşlar benim hobim hackerlık , site hackeleme vs.. Bu hobime tam 3 yıl önce başladım. İlk 2 yılım başarısızlıkla sonuçlandı.Ama geçen sene bir forumun admini sayesinde tam anlamıyla hacker oldum. Ayrıca o admin gzn super hack da yaptı. Bu siteyi sizlerle paylasmak istiyorum belki işinize yarar.

Burası hackerlık ortamı değil,dostluk ortamı.

Şimdi Bu konuyu Açan Gayri Müslim Arkadaşımız, Hack Tabiri dediğimiz şey sizin ne işinize yarıyor ? bu 1 2 Site hackleyerek elinize ne geçiyor ? diyelim bir siteyi Heklediniz varsayalım bütün sitenin AQ resmen başarılı bütün hesaplar sizde güzel peki bunları ne yapacaksın ? Hack olayı bana göre boş olan ve hiç bir halta yaramayan sallma skimtrak bir iştir kendini saatlerce günlerce haftalarca yorarsın hiç bir boka yaramaz ? beklediğine deymez başkalarında olan şey sende yok diye Hack gereği duyarsın ahada kapağı şuraya bırakıyorum alırsın. Hack'in bir diğer özelliği ise hackleyen kişinin ruhsal fiziksel cinsel dinsel Kinsel vb gibi şeylerinin olmaması tamamen pisikobat ve dengesiz olması gibi birşeydir git 2 rekat namaz kıl fatiha oku adamlığını bul....!

yorum edit küfür içerikli.#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri