BeyLer Ankara Team QQ oLdu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Foryou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Foryou

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Foryou
Ewt beyLer Ankara Team Gosson Bizy cLandan aTTıqını İddaa Edio.Sİmdy Diceksinz Bu biz Kim . Hemen acıkLıyorum.

Skynet.4Ela.ScatroJ.Fedai.Showear.Negative i cLandan Attı Ben ise Yany Hera Foryou İstifa Ettim :D Ank Team Gossona Yeny clan üyeleriyle basarılar dileyim.

ank Teamın Muhtemelen 5 lisi: awp_osman Jemis KariudoctrL katiLbiLaL ayimSürreyya :D
Tuqayın atıLmasıyLa ank Team en Az 10 kisy QQ oLdu

Ank Teama BasarıLar x) Biz Siz Bir Hicsiniz ;)

peh ii olmus osman q...... ne cokta lülü :) valla

Ewt beyLer Ankara Team Gosson Bizy cLandan aTTıqını İddaa Edio.Sİmdy Diceksinz Bu biz Kim . Hemen acıkLıyorum.

Skynet.4Ela.ScatroJ.Fedai.Showear.Negative i cLandan Attı Ben ise Yany Hera Foryou İstifa Ettim :D Ank Team Gossona Yeny clan üyeleriyle basarılar dileyim.

ank Teamın Muhtemelen 5 lisi: awp_osman Jemis KariudoctrL katiLbiLaL ayimSürreyya :D
Tuqayın atıLmasıyLa ank Team en Az 10 kisy QQ oLdu

Ank Teama BasarıLar x) Biz Siz Bir Hicsiniz ;)

Skynet.4Ela.ScatroJ.Fedai.Showear.Negative : bu 0yuncuLar ve siz warsınız diemi k1nq oLdular :001_cool:

awp_osman'a mı kaldı clan :D:D

ALLAHINA KURBAN OSMAN'IM TEBRİK EDERİM DEMEK ANLADIN NE B*k OLDUKLARINI ..

Lan Gidin Osman MaL Bu Adamlar Atılırmı Clandan !

eFT cLan awp_osman a kaldı Favori oyuncusu katiLbiLal xD

eFT clan awp_osmana kaldı favori oyuncusu KATİLBİLAL x)

YaLan Atmadı sKy NeT in kendisi cLanda oldugunu soyledi bu ne soluyor zaa bizi kandırcak.
-

tabı maL osman bu adamLar atıLırmı bencede atıLmaz maL Osman :]``

Cokta LüLü WAh wahh Yazik olmş

Aman ne kadar üzüldüm bilemezsin..

Clanda oyuncu deqişimi,oyuncu atma vs. çok normal ben 1.6 oynadıqım için bu adamları tanımıyorum fakat iyi oyuncuları clandan attıysa o Cptnin saLaklıqıdır başka bişi deqiL ..

qweqwe osmAna ' a bak sen akLınca temizLk yApmış cLanda :D bu adamLara kurbAn oL senN :D

qwe bırak ya osman kendı dunyasında takılıyo :D

Geri