Beyler bi Bakn..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yorsef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

yorsef

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yorsef
Beyler Yardım Bolumune Kımse Bakmıyor Diye Buraya Yazmak Durumunda Kaldım.. 0zur DiLerm.

ßeyLer bak1n ben Cs oynamayı cok seviyorum cok iyi kasıorm yani forumdaki adamlara q0re ii deiL ama kendi capımda k1nq1m ama artık oyuna qiremiyorum bilgisayarm 1 hafta once formattan geldi cs yukledım oynadm ktunnel girdim cıktım pc res attım cs Girmemeye basladı sıldım yukledm olmadı gerı aldım olmadı d ye ykledm olmadı 2 cd war baskasndan ykLedm yine 0Lmadı Sorunumu Cozene +Rep Yardımcı olana Minnettar Kalıcam gercekten yardım format demezsenz sevinirim:(

Konu Yardım bölümüne taşınmıştır.

Modum Taşıyosun Bari Yardımcı Ol Ya...!

Daha detaylı anlatırmısın sorunu hiç birşey anlamadım ?

ßak Modum Csyi Cd den Yukledım Girdim Oynadım Cıktım Ktunnel'e qirdim Bilgisayara Res Attım Simgeye Tıklıyorum Acılmıor Sistemi Geri Alıyorum Olmuyor Silip Yukluyorum Olmuor Napa Bilirim Formatsiz..

Ktunnel ile alakası yok İnternetle alakası yok unut interneti.

Sxe hatasıda vermiyor simgeye tıklayınca oyuna girmiyor hatada vermiyor doğrumudur ?

Kurduğun dizine gir c veya d sonra ***rra>>halflife>>içindeki cs ikonuna 2 kere tıkla oyun açılmazsa gel.

Girdim Cs Simgesi Gibi Bi Resim war Tıklıyorum 0nızLeme Y0k dıor..

Birde Soyle Bir Problemim War Hic Biri Acılmıyor Sadece Cs Deil Half Life Flanda Acilmiyor

İnşallah sorunu çözersin.

Üstat şimdi pc res at daha sonra sxe aç cs simgesine 2 kere tıkla bekle. Açılmazsa sorunu çözücem. :/

HİÇ BİRİ AÇILMIYORSA

BİLGİSAYARINDA CS İLE İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY KALMASIN PROGRAM EKLE KALDIR DAN KALDIR S İ E RRAYI SİL SONRA TEKRAR YÜKLE.

Bir Dakka Simdi Csyle Sxeyi Yukliyim Sana 10 Dk Sonra Haber Wercem Ustat..

tamam ilk cs ile ilgili herşeyi sil.

Yükledim Res Attm Sxe Actım Csyi Actım Üstat Hani Sxeyi Acıp Csye Tıklayınca Cs Acılırken Sxe Simgeye Geciorya Sagda Duruyorya Oye Oluyor Ama Cs Acılmıyor Bunu Coz Benden Ne İstersen Üstat Ya :(:(:(

Pm atarmısın bana msn adresini yolla ordan çözelim.

Msj Sayım Yetmiyor Buzdan Yazsam Ceza Almaya Razıyım ?

tamam yaz bir kerelik affediyim seni canın sağolsun.

inşallah çözülür kardeşim sorunun saygıLaR...

Geri