BeyLer Cok aciL baKın LütfeeN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

h4yq0L1cq^m

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
h4yq0L1cq^m

yha csde hani elinde hic bi silah falan olmadığı zaman silahın üstüne gittinmi direk silahı alı0 ya..heh i$de bende öle olmu00..meseLa dieLm benm eLmde sadce bıcak war,ben siLahın üstüne gidi0rm aLı0rm siLahı ama haLa eLmde bıcak kaLı0 we ben secmeyene kadarda siLah geLmi0 eLiMe xS..nasL düzeLtceem xS bazıLarı buNu düzeltmek icin bi şifre war di0Lar..buLabLrmsnz ya coq aciL..:|:|:|

bu konuyu buraya acMıcakdm asLnda..yaRdm böLümüNe yazdMda kmse yardım etmeince bende mecbur buRaya acdm
:S

kardesş o cfg Çalısıtrınmı oluyo Yanı sorun Çalısıtırdıgın cfg de oke

evet cfg'den kaynaklanıyor.. Şifresi varsada bilmiyorum malesef yardım eden çıkar umarım

ya kuLLandıım cfg benm özeL yapımım önceLerde hic böLe oLmu0du xS

başka bi cfg aç düzelir

sole yap csstrikedeki configi sil ve serverden MoRenin Weya Tan1nan isimlerin Cfgsini indir

kuLLandığın CFG yi değiştir Benim CFG yi dene aynı şey oluyorsa tekrar kur cs yi

CFG var ya yanı CONFIG nı sıl ve oyuna gır CONTROLS lerı defalusts yap ve olur olmaz ısede CS nı bastan yukle OK mı Gardeş

kullandıgın cfg den dolayı

cl_autowepswitch 1 yaz olmadı /_cl yaz taba bas orda yazar 1 yap o değeri

ag bunu yas _cl_autowepswitch 1

Bendede oLdu hiç br zaman yapmazdı .. ama oldu başka cfg aç.. düzeLir sonrada onu kullanma cfg ' de srn

Kardeşim sorun cfg de degil cfg içindeki cl_auto tab 0 yada 2 dir onu 1 yapacaksın düzelir.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri