0
EXE RANK
THE PUNISHER
Fexe Kullanıcısı
beyler oyle sıradan socl cfg lerden ıstemıyorum eger elınızde adam gıbı kral bır cfg var sa allah rızası ıcın koyun acıl hemn beklıyorum !!!!
the punisher .. sağlam cfg istiosan oturduğun evin sağında cami var o yoldan aşağıya doğru git gemlik zeytin satan awp_mahmut usta var onu bul deki bana socele 3 nokta 2 cefegesi ver de verir ben ordan aldım Allah razı olsun nereye sıksam adamı hese alıyorum bir mermim bile boşa gitmedi saol mahmut abi ..
yaw napim o kdr saçma konular açmaya başladıki millet benim bile kafamı sıyırmaya sebeb oldular hahahaha
kardeş burata koyarmısın bende indircembekle ssana bu forumun en sağlam cfgsini koyacam..
the punisher .. sağlam cfg istiosan oturduğun evin sağında cami var o yoldan aşağıya doğru git gemlik zeytin satan awp_mahmut usta var onu bul deki bana socele 3 nokta 2 cefegesi ver de verir ben ordan aldım Allah razı olsun nereye sıksam adamı hese alıyorum bir mermim bile boşa gitmedi saol mahmut abi ..
emeqe sayqı :H++lan amk soyu sen bnım oturdugum yerı nerden bılıonda sallıyon yok camı vardı yok usta vardı got got mesajlar atma sıkerım sulalenı