beyler cok ama cok saglam socl 3 2 cfg lazım bana !!!

0
EXE RANK

THE PUNISHER

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
THE PUNISHER
beyler oyle sıradan socl cfg lerden ıstemıyorum eger elınızde adam gıbı kral bır cfg var sa allah rızası ıcın koyun acıl hemn beklıyorum !!!!

bekle ssana bu forumun en sağlam cfgsini koyacam..

atavrat koyda bizde faydalanak :D

the punisher .. sağlam cfg istiosan oturduğun evin sağında cami var o yoldan aşağıya doğru git gemlik zeytin satan awp_mahmut usta var onu bul deki bana socele 3 nokta 2 cefegesi ver de verir ben ordan aldım Allah razı olsun nereye sıksam adamı hese alıyorum bir mermim bile boşa gitmedi saol mahmut abi ..

the punisher .. sağlam cfg istiosan oturduğun evin sağında cami var o yoldan aşağıya doğru git gemlik zeytin satan awp_mahmut usta var onu bul deki bana socele 3 nokta 2 cefegesi ver de verir ben ordan aldım Allah razı olsun nereye sıksam adamı hese alıyorum bir mermim bile boşa gitmedi saol mahmut abi ..

sen şakamısın yha !++++hahahaha

:D:D:D yaw napim o kdr saçma konular açmaya başladıki millet benim bile kafamı sıyırmaya sebeb oldular hahahaha

:D:D:D yaw napim o kdr saçma konular açmaya başladıki millet benim bile kafamı sıyırmaya sebeb oldular hahahaha

KatıLıyorm miLLet kafayı yedi (: ßirazcık araştırsa kolayLıkla buLur'da işte
.

lan amk soyu sen bnım oturdugum yerı nerden bılıonda sallıyon yok camı vardı yok usta vardı got got mesajlar atma sıkerım sulalenı

bn mersın bozyagıt dan yazıom gel oraya

puhahahahahahaha

pFF .. 0nceKi KonuLaRa bakaRsan buLabiLiRSin ... :)

emredeRsin pasa sana kendı yapımım aim kodlu cfq mı atayım istersen adama pasa hazretleri sankı .. istek buyuruyor

Geri