BIR GHLI DAHA AYDINLATILIYOR ! (Shorty'ye)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

wala

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
wala
hahaha :D SeFa yakalar hadı gg Shorty (;

Ya sefa dedim size weletler le uğraşmayın die mk !
Shorty Mal oldun mu ? .

hahahha oLmustur hahah (:

Maç ve vsleriniz ile alakası nedir ?

Bunların üstüne halen daha konuşurlarsa kimse kusura bakmasın cidden yüzsüz derim ben onlara ...

harry kardesım sana gıren yada cıkan bırsey warsa sole ıstersem bunu magazınede paylasırırm galıba okuma ozurlusun ? basarı harıcı post yazıo kasma tm mı canım (;

NeFs 'Sefa' denilen bot herif Art'z | clan'ı ile maç atıyolar 4 SlepRady GH (YUSUF) özelden onları yenemeyiz yusufu cağıgıyo bebe nie gh li adamlarla muhattap oluyo ? :D

Crushers clan başkanı gene player kafalı kırmızı ona aim bot diyo ortadaki cross ne diyo böyle daha cs bilmiyen adamlarla muhattap oluyordum artık konuşma gereği duymuyorum gh mh fıs real kadro bile yok orda istersen ts odadan real kadroyo bak ağlamayın byler . bu yorumdan sonrada istedğini yaz tamam mı bizi bilen biliyo.

NeFs 'Sefa' denilen bot herif Art'z | clan'ı ile maç atıyolar 4 SlepRady GH (YUSUF) özelden onları yenemeyiz yusufu cağıgıyo bebe nie gh li adamlarla muhattap oluyo ? :D

Crushers clan başkanı gene player kafalı kırmızı ona aim bot diyo ortadaki cross ne diyo böyle daha cs bilmiyen adamlarla muhattap oluyordum artık konuşma gereği duymuyorum gh mh fıs real kadro bile yok orda istersen ts odadan real kadroyo bak ağlamayın byler . bu yorumdan sonrada istedğini yaz tamam mı bizi bilen biliyo.

Türkçe hocanı saygıyla anıyorum arkadaşım .. Biraz ayırarak yada nokta koyarak yazsan da anlasak ...

taş gibi hatun'du onan derse bakamıyodum biladerrrr

Halen daha yazdıklarından bir şey anlamıyorum ... Bence en kısa zamanda Güzel TÜRKÇE'mizi öğrenmek için bir dil kursuna yazılmalısın arkadaşım ...

Bildigin gerizekalısınız gk. xD Tiplere bak uzayın forumu kirletiyonuz mal bebeler xD

harry kardesım sana gıren yada cıkan bırsey warsa sole ıstersem bunu magazınede paylasırırm galıba okuma ozurlusun ? basarı harıcı post yazıo kasma tm mı canım (;

Ulan aptal sanki bana maçmı kazandında birisiyle konuşmana gl atacam ben :D Off off :D Kimlerle aynı yerde yaşıyoruz :D Madem forum kurallarından 125128381723 km uzaksın üye bari olma la :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri