0
EXE RANK
PortalCS
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- profedcs.tr.gg
Selam Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere ben koyu bir CS oyuncusu'yum bilenler bilir zaten. fakat şu aralar ki bu bayağı oldu 1 sene kadar önce Cod mw3 çıktık'dan sonra ona geçmeye karar verdim fakat bişeyler beni tuttu ve vazgeçtim şimdi yıl oldu 2012 aradan geçti 1 sene ve bu hiş tekrar uyanlı lan diyorum ne yapıcam ben ? geçiyim mi geçmiyim mi falan filan fiş mekan derken dedim geçiyim.. vede bugün geçtim arkadaşlar
şuanda Artık bir Cod Mw 3 oyuncusuyum multiplayer takılan arkadaşlar beni görebilirler adım profedcs 5 lvl'lim
ki henüz bugün başladım baktım ki oyun gayet güzel atmosfer iyi ortam dehşet silahlar tartışmasız! efektler falan bahsetmiyorum
peki.... diceksiniz ki nerden indirdin oyunuda online başladın ?? yok sabah saat 7'de kalktım babam ile ile birlikte 8 civarı Mediamarkt'a gitti ondan önce falan Cod mw2'yi düşünüyordum ama onu bitirdiğim için Korsan olarak sarmaz diye boşver dedim ve Mediamarkt'ın yolunu tuttum vel hasıl kelam oyun arkadaş 159 TL ki helali hoş olsun diyorum o derece beni memnun etti helal olsun yani adamlar ayapmış arkadaş ne diyim ben şimdi fakat aklımda 1-2 yer vardı 2 gün evvel internet üzerinden gitti gidiyor'da 33 tl kredi kartı ile satılan Steam+Cod mw3'ü gördüm ısrar ettim fakat dolandırılmak korkusundan mütevellit bu işi yapmadık çünki biliyorsunuz ki 1 şifre ile trilyoner borçlu olabilrisiniz diye babam buna sıcak bakmadı şahsen demek gerekirse ? ve oyunu aldım yani şimdi memnunum ve aranızdan geçmek istiyenlere sesleniyorum 'HİÇ DURMAYIN HER SANİYE SİZİN İÇİN İŞLEMEKTEDİR' sakin tereddüt etmeyin gayet muhteşem ve gayet alımlı bir yapım
gelin görün gerçek aksiyonu yaşayın diye sizi ikaz ediyorum.
Fakat. bu oyunu orjinal olarak aldık (diye soranlara) peki nasıl online oynayacağız Steam falan gerekli bu doğru ki ben oyunu kurarken o programın hazır şekilde oyunla beraber geldğine şahit oldum ve ücretsiz şekilde üye olmak süreti ile oyuna dahil oldum
oyun 2 DVD ve 13 Gb + CD-KEY var zaten olacak. oyunu aktif etmek için o CD-KEY'i Steam programında kullanmanız yeterlidir.
Diyerek Geçmek istiyenlere bir duyuru yapıyım dedim
5 yıl süren bu serüven'de elbette bir nokta vardır o nokta ise bugün son buldu üzgünüm ama bir yandan'da mutluyum farklı bir tarz edinmek her zaman iyidir sizde deneyin öğrenin iyi vakit geçirin.
iyi forumlar.

Fakat. bu oyunu orjinal olarak aldık (diye soranlara) peki nasıl online oynayacağız Steam falan gerekli bu doğru ki ben oyunu kurarken o programın hazır şekilde oyunla beraber geldğine şahit oldum ve ücretsiz şekilde üye olmak süreti ile oyuna dahil oldum

Diyerek Geçmek istiyenlere bir duyuru yapıyım dedim

5 yıl süren bu serüven'de elbette bir nokta vardır o nokta ise bugün son buldu üzgünüm ama bir yandan'da mutluyum farklı bir tarz edinmek her zaman iyidir sizde deneyin öğrenin iyi vakit geçirin.
iyi forumlar.