[BomBa!] GEL NETBİLİGİNİ İNDEX CFG SERİSİNİN 1.Cİ CFGSİ GELDİ!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kiruha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Kiruha

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Kiruha
HERKESE İYİ GÜNLER ÖNCELİKLE FORUMA YENİ ÜYE OLDUM BU BENİM 2.PAYLAŞIMIM İLK PAYLAŞIMIM FRAG SSLERİMDİ ~[J]un!0`r ARKADAŞIMIN YARDIMI İLE, ONA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.ŞİMDİDE CFG SERİSİ YAPICAM.

ARKADAŞLAR CFG SERİSİNDE ÇOK İDDALIYIM ! BU SERİ FORUMDA FIRTINA GİBİ ESİCEK EMİNİM :D

ARKADAŞLAR CFGMİZİN ÖZELLİKLERİNE GEÇELİM ;

1) ALİAS AYARLARI SXEDEN GEÇMEDİGİNİ HEPİMİZİ İYİ BİLİYORUZ AMA BEN KOYDUM YİNEDE LAN GAME OYNUYANLARDA BU CFGDEN YARARLANSIN DİYE.

2) RATELER ÇOK SAGLAMDIR MERMİNİN SEKMESİNİ ÇOK AZA İNDİRDİM.

3) GEREKSİZ KOD KULLANMADIM. SADECE OYUNDA SİZE FAYDA SAGLIYACAK AYARLAR VARDIR CFGMİZDE.

4) OYUNDA PİNG LOSS CHOKE GİBİ SORUN YAŞAMAZSINIZ .

5) CFGMİZ 2 DOSYA HALİNDEDİR RARDAN İKİ DOSYA ÇIKICAKTIR indexv1 ve userconfig dosyaları
indexv1 i servera girmeden önce aktif edin (exec indexv1.cfg) daha sonra servera girdikden sonra userconfigi aktif ediniz (exec userconfig.cfg) aynen bu şekilde yapınız.

6) SES KASMAK İÇİN İYİ BİR KODLAMA YAPTIM . (MAÇ KASANLAR İÇİN ÖZELLİKLE ÇOK İŞE YARICAKTIR)

ARKADAŞLAR ÖZELLİKLERİMİZ BUNLARDIR BU CFG İÇİN ÇOK UGRAŞTIM UGRAŞTIGIMADA DEGDİ GERÇEKTEN. LÜTFEN EMEGE SAYGILI OLUN NETBİLGİNİ İYİ BİR PAYLAŞIM PLATFORMU .
[ARTIK LİNKİMİZİ VERELİM :D

~

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

saol. denemiyeceğim.

saol Alias geçmioas neden koydun kardeş ???

Teşekkürler yorum için kendin bilirsin ister dener ister denemezsin :D

Teşekkurler Paylaşım İçin

saol Alias geçmioas neden koydun kardeş ???

Kardeşim Dedigim Gibi Bazı Lan Game Oynuyan Arkadaşlarımız Var onları Düşündüm.

İstersen Silebilirsin Alias kodlarını :001_rolleyes:

[quote="my |]Teşekkurler Paylaşım İçin[/QUOTE]

Önemli Degil Kardeşim Denedikten Sonrada Yorum Atarsanız İyi olur,Arkadaşlarımızı Yönlendirmiş Olursunuz:001_rolleyes:

Cfq için teşekkürler deneyeceğim

35 kİŞİ İndİrmİŞ yorum atan yok ; arkadaŞlar lÜtfen cfgyİ denedİkten sonrada yorumlarinizi atiniz arkadaŞlarimizi yÖnlendİrİn. . . .

Geri