6
EXE RANK
LegendsNeverDie
Fexe Kullanıcısı
Evet beyler kurulumu çok kolay olan bu yamalar size online oynarmış gibi zevk verecek.Kurulumu= c/
rogramfiles/Valve nin içine kurmak olacak, şifre not defterinde yazılıdır.
DeathMatch Link : uploaded.to - where your files have to be uploaded to
--------------------------------------------------------------------------------
Zombie Biohazard Link : Zombie Biohazard.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
--------------------------------------------------------------------------------
Bunny Hop Link : Bunny Hop Addons.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Önemli Not : Beyler bir addons üstüne başka addons kurmayın.Önce addonsu kaldırın sonra v23 patchi yükleyin sonra kurun. Sorunları veya kırık linkleri söyleyin
**Beyler denemeden paylaşmıştım ama denedim hepsi kesin oluyor...
içinde pluginler sayesinde kendinizi admin gibi hissedeceksiniz ...
Not : Denenmiştir , Çalışıyor. Kırık linkleri bildirirsiniz
+ReP ve 1 Yorumu Esirgemeyİn ...

DeathMatch Link : uploaded.to - where your files have to be uploaded to
Zombie Biohazard Link : Zombie Biohazard.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Bunny Hop Link : Bunny Hop Addons.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Önemli Not : Beyler bir addons üstüne başka addons kurmayın.Önce addonsu kaldırın sonra v23 patchi yükleyin sonra kurun. Sorunları veya kırık linkleri söyleyin
**Beyler denemeden paylaşmıştım ama denedim hepsi kesin oluyor...

Not : Denenmiştir , Çalışıyor. Kırık linkleri bildirirsiniz
+ReP ve 1 Yorumu Esirgemeyİn ...