Bu Sözler Derinden , Tüyleriniz Diken Diken Olur İnceden .. :)

1
EXE RANK

~ nokafejn

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ nokafejn
[FONT=&quot]# Deli sormuş deliye, aşk nedir diye. Deli gülmüş deliye, ben neden delirdim diye..[/FONT]

[FONT=&quot]# O Biçim Hαyαller Peşindeydik Oysα..[/FONT]

[FONT=&quot]# Hayata Bak ; Küçükken sarhoş taklidi yapardık , Şimdi eve giderken ayık taklidi yapıyoruz
clip_image001.gif
[/FONT]

[FONT=&quot]
# Bana Şaşkın Bakıyorlar ; Onlarıda Anlıyorum .[/FONT]

[FONT=&quot]# Bizde kardeşlik facebook'ta sol alt köşede değil.. Bedende sol üst köşededir..

[/FONT]

[FONT=&quot]# Aldαnmαın bu güLüsLerimize , Herseyn eLbet bir sonu vαrdır , Bαkmαyın bu görmezden geLdikLerimize , Herkesin bir hesαp günü vαrdır.. ;D [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]# Kadına yönelik şiddeti destekliyorum. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse.. (:

[/FONT]

[FONT=&quot]# Ya Tozu Dumana Katıcan ; Yada Tozuda Dumanıda Yutucan..[/FONT]

[FONT=&quot]# Sevdiğin Olmamak Değil De..
Hasta Falan Olduğumda, Doktorun Seni Bana Hatırlatması Zoruma Gidiyor..
Nefes Al, Nefes Ver...[/FONT]

[FONT=&quot]# Kirli Bir Çocuk Yüzüydüm Kapında...Ama Dünyanın En Temiz Gözleriyle Baktım Sana..Şimdi Aşkımın GBTsi Deşifre Oldu Sevgili...Sana Olan Duygularım Bir Numaralı Şüpheliii !![/FONT]

[FONT=&quot]# Ölümlü Bedenlerde Ölümsüz Aşkı Arama ; Hayat Cömert Olsaydı Zaten Çıplak Gelmezdin Dünyaya....[/FONT]

[FONT=&quot]# Eşim , benzerim yok benim; Gel eşim , sen ol... Benzerimi birlikte yaparız
clip_image001.gif
[/FONT]

[FONT=&quot]# Kırık Bir Cam,Yarıya İnmiş Biram,Kan Lekesi Bulaşmış Formam.Zordur Bunu Anlaman,Bunun Adı ; DEPLASMAN...[/FONT]

[FONT=&quot]
# Sevişirken'mi Boşaldı Gözlerindeki Yaş Yağmuru Yoksa İhanet Ederken'mi ? Merak Ediyorum Sevgili , Hangi Tenin Kasıklarında İnletiyorsun Benden Aldığın Düşleri..!![/FONT]

[FONT=&quot]
# Aşk, artık y'organına göre uzatmıyor ayaklarını,
Bir fahişe gibi organına göre uzatır olmuş..[/FONT]

[FONT=&quot]‎[/FONT][FONT=&quot]# O Biçim Hαyαller Peşindeydik Oysα..[/FONT]

[FONT=&quot]# Öyle Yalnız Bi Adamım ki, Cesedime Bile Sahip Çıkan Olmadı...[/FONT]

[FONT=&quot]# Hepimiz Kendimizi Alfabenin 18. Harfine Kurban Ediyoruz..!![/FONT]

[FONT=&quot]
# Hayata Nereden BaşLarsan BaşLa ; Herşey Kafada Biter !![/FONT]

[FONT=&quot]# Şifresini ÇözenLerdeniz ; En Meşru HayatLarın !![/FONT]

Geri