burAk`fb` Rihanna .......

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fbburak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

fbburak

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
fbburak
kardeşim paylastıgım ws ss lerını neden sılıorsunuz.... yediremıormusnuz.... arkdas yenılınce hemen koyuyuorlar 2 yıl duruor ben koyuyuorum 1 gün duruyor........böle sitenin amq ayrımcılık war amq yerınde :) ayıp lan sıze ....

terbiyeni takın ...

sorunun varsa mod lara yada adminlere ulaş konu açıpta küfür edemezsin

ya kardeşim neden bahsedıorsun sen böle bi sacmalık olur mu...ii tanıdık yok die amq yerınde bısey yapmayk...böle site mi olur....bide bana gelıp burda cins cins konusuorsun.

ya kardeşim neden bahsedıorsun sen böle bi sacmalık olur mu...ii tanıdık yok die amq yerınde bısey yapmayk...böle site mi olur....bide bana gelıp burda cins cins konusuorsun.

ben sana bir şey demiorum kendi kendine trip atma sorunun varsa forum adminine ulaş onunla görüş

sen tutup konu açıp küfür ediorsun şaka gibisiniz :D ...

ewet gardaş şaka gibiyiz yenıyız ya onadır..... belkıde sizin gibi ona buna yalakalık yapmıoruz ya ona boledir.......oc lugu yapıorlar onları acık acık soluoruz... adamlar oc olmasalar silmezlerr... 1 2 3 4 5 6 7 tane ss silmiş amın cocugu hadı bole sitenin amq qq

evet sen yeni olabilirsin ben 2 belki daha fazla burdayım ama modlardan kimse ile öyle samimiyetim yoktur.

şimdiye kadarda kimseye yalakalık yapmadım yapmamda gidipte modlara şu konuyu felan sil demedim dememde ...

böyle bi şikayetin varsa admin'e pm at :)

burak kardeşim haklısın ama onu yetkili kişilerle konuş

Ya İstedgİnİle konus ne degiscek?

ßurak kanky sakin ol Seni ßilen ßiliyor zaten kafana takma.

Geri