Burkay ve Fırat # Heroe Turc`s Yakalar ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan By.BuRkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10
EXE RANK

By.BuRkay

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
By.BuRkay
faiavzctlwtbo7yk6vc.bmp
Heroe Turc`s Clanından olan EsKy ' de SS'lerimize Yakalandı .

Army Ailesi Olarak Gözlerinizden Öperiz :D

Burkay & Fırat

Dün akşam verildi bu ss !

ölemi kim verdi savaş ?

sana sadece tek kelime diyorum botsun bot kalacaksın . lan oglum ss de ki nick fake körsünüz baska bisi demiyorum :D
orjinal nick Heroe Turc`s # eSKy`~ bu adamın cfgsinde hergün kayıtlı olan nick bu. bari kolpalık yapıonuz gidin bizim sw nin panelden ismi dogru alın oke : ) allah sıze akıl fikir versin büyüceksiniz

hLL buRkay'ım AdamLarın hiLe oLduqunu cıkaRcam dedimmi Derim !

nick fake . benim nick vereyim benim nickle girinde onlada ss alın böle hile mi ortaya cıkarılır nick bile yanlış almıssınız adamın

Dün de ben bu Ss koydum ! konu kitLenDi NickTeki Adam Fake deiL ! once Cs 1 e qiRdi kastı ban yedı sonra 4 e qeLdi Sw aLmadı boT serhaT bosuna konusuosun

sana sadece tek kelime diyorum botsun bot kalacaksın . lan oglum ss de ki nick fake körsünüz baska bisi demiyorum :D
orjinal nick Heroe Turc`s # eSKy`~ bu adamın cfgsinde hergün kayıtlı olan nick bu. bari kolpalık yapıonuz gidin bizim sw nin panelden ismi dogru alın oke : ) allah sıze akıl fikir versin büyüceksiniz
Dünkü ss de demiyodun fake olduğunu adam bugn konu açıp böle böle dedikten sonra başladınız nedense nick yanlış diye (:

kardesim konu kilitlenmiş biz bugun gördük konuyu görsek emin ol derdik savo. bot bot işler yapmayın adamın nickini bile yanlış yazmışşınız daha ne olsun size dicek lafım yok wallahi cocuksunuz

valla beni sarmaz koy dediler bende resim koydum yazmayın bana bişe ;)
tanımam bile kendisini .

Nerden Bılıosunuz Fake Oldunu Ya Değilse Bir İhtimalden Tuturdunuz qıdıosunuz adam ss almıs koymus helal socl dıılkı cfg le qırınce hıle desın :) .dll dosyası degısmıs 3zq3 waLL`ı

offf oqLum bıRakın bu işLeri SerhaT tutuşTu Yine HLTV yide aTsa 3d moviEsini cıkaRtacazla aTmıo 1 - 1.5 aydıR Temisse aTsın HLTV yide Adam Fake deiL

pff ben size ne cevp verıyorum ki bide burkay sen burda moderatörluk yapmıs adamsın coluk cocugun yapmıcagı işleri yapıyorsun fırat 10 yaş akıll cocugun teki sende ona uyuyorsun. ne sacma adamlarsınız arkadas siz ya Bari adamın Nick Düzgün Alın öle yapın bak orjinalini yazıyorum görün oke : )

Sizin ki : HeroeTurc`s # eSky böle bi tag yok tabi bizde

Orjinali : Heroe Turc`s # eSKy`~ oke gir benim sw nin panele bak aslanım.

salak sacma konular acıp adamın canını sıkıyorsunuz. ne bot adamlarsınız arkadasm

pff ben size ne cevp verıyorum ki bide burkay sen burda moderatörluk yapmıs adamsın coluk cocugun yapmıcagı işleri yapıyorsun fırat 10 yaş akıll cocugun teki sende ona uyuyorsun. ne sacma adamlarsınız arkadas siz ya Bari adamın Nick Düzgün Alın öle yapın bak orjinalini yazıyorum görün oke : )

Sizin ki : HeroeTurc`s # eSky böle bi tag yok tabi bizde

Orjinali : Heroe Turc`s # eSKy`~ oke gir benim sw nin panele bak aslanım.

salak sacma konular acıp adamın canını sıkıyorsunuz. ne bot adamlarsınız arkadasm

Sen önce laflarına dikkat et bidaha tekrarlanırsa ceza alırsın !

1. si benim ss vs ile hiçbir ilgim yok
2. si hangimiz nick değiştirmiyoruz Sonuna . ' ´ vb işaretler koymuyoruz söylermisin yada silmiyoruz ??

orDa HeroeTurc`s yazıo onların taq oyLe deıl .

Savaş konuyu kitleyin Görmek isteyen yine görür ...

Konu Tartısmaya Gidiceğinden Dolayı `~KiLit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri