-C.F` * [vs] -vJ :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xcmeco14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

xcmeco14

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
xcmeco14
Bunlarla maç falan atılmaz atmayında.Dünkü adamlar peşimde dolanıyordu çıkma clandan diye.Şimdi atar yapıyorlar.

AFK var dediler Res attık maç basladı.İlk eli aldık Res ver diyolar. Bunlarla maç atmayın ;)

Buda SS : :D

[img][/img]

23u4m5l.jpg

Maç Başlamış hiç bir şey yok yediremeyince kendilerini vururlar ;)

geyleee :D çok kısa sürmüş aynısı bi başka teamla bize oldu :D

2 el aldık nie gl verdınız acaba ??

basarıLar geLe :)

Bizimkıler 2 eL almıs qL Çakmısınız Mert Sanada Bişiler Olmus BoyLe DeğiLdin Kanka

2 EL falan almadınız yalan konuşmayın.İlk eli aldınız 2. elde afk var dediniz tamam dedik Res Attık.

ondan sonra maç başladı ilk eli biz alınca res ver res :)

SAlaklar sızı ılk elı aldınız 2. el bagırıyor ananı bılmem napıyım senın falan gl versene 0c falan dıor gelmıs burda bana nıe gl vermedınız verdık dahada kendılerını vuruyorlar cocuklar küfür için k.b onlar dedi :D:D

gL de mert ALLAH BELANI VERSİN 2 - 0 yenıyorken gL attın snra eLi aLdınınz bz gL istedk atmadınz snra kendı adamLarımızı vurdk aLdğı ss bak :D

o 5 eLide kndımızı vrduk oyLe aLdıLar botLar .D:D

:@
gL de mert ALLAH BELANI VERSİN 2 - 0 yenıyorken gL attın snra eLi aLdınınz bz gL istedk atmadınz snra kendı adamLarımızı vurdk aLdğı ss bak :D

Vurmasaydın? Ben sana vur dedimmi ? SS alcagımızı bilmiomusunuz burda Boş Boş konuşma :@:@

:@

Vurmasaydın? Ben sana vur dedimmi ? SS alcagımızı bilmiomusunuz burda Boş Boş konuşma :@:@

şikeciLer sizi 2 - 0 ken gL veren insanLar sizi , azizden farkınız ykLa sizin sv var adminLkte var ohh ne gzeL :@

Ben Sana Bi aRa söylerim ne kadar Güzel Oldunu :) Şikeci Diyor Maçta yOktm oLsaydım zAten boyle bir Maçta durmazdım biLe :) drek banlardım :) Sadece 2 kelime Çekemiyene Anten

ah o macta olsaydım ulan varya :D

12-0 Yenerdik :R

o 5 eLide kndımızı vrduk oyLe aLdıLar botLar .D:D

şikeciLer sizi 2 - 0 ken gL veren insanLar sizi , azizden farkınız ykLa sizin sv var adminLkte var ohh ne gzeL :@

Şimdi 1.'si ilk eli siz aldınız 2. el AFK VAR Dediniz GL Verdik.Maçı başlattık ilk eli biz aldık.Daha sonra 2. el sonunda GL Ver Diye agladınız niye ? Çünkü botsunuz.

ah o macta olsaydım ulan varya :D

Can sen o maçta olsaydın kesin yenilirdiniz :D:D:D

======================================================

Bu akşam sv bulun gene atarız. :wink:

Geri