Call Of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer ( Online ) Oynamak !.!.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

αнмтdzdя

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
αнмтdzdя
1 - Önceden Crack Yapmış Olsanız Bile Verdiğim Crack Dosyasını İndirip Tekrar Crack Yapınız . [ Rardaki Bütün Dosyaları Kopyalayın ]

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
veya
Hotfile.com: One click file hosting

2 - Rar Dosyasında Bulunan Steam 'ı Kurun ; [ Sadece Steam ı Kurun . ]

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
veya

3 - Steam ' a Üye Olun .

4- Steam ı Açın ..My Games Sekmesinden '' Zero Gear '' Oyununu Bulun .. Oyununun Üzerinde Sağ Tıklama İle İnstall Game Deyin .. 240 mblık Kurulum Olacaktır .. Kurulum Bittikten Sonra ;

5 - Kurulum Bittikten Sonra Cracklı Steam ı Kapatın .. Alttaki Rar Dosyasındaki Steam ı Kurun . Cracklı Steam da Hangi Kullanıcı Adı ve Şifreyi Kullandıysanız Normal Steam dada Aynı Kullanıcı Adı ve Şifreyi Kullanın . ( İki Steam ı da Aynı Yere Kurun )

6--Zero Gear adlı oyun C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server Adlı Klasöre Kurulucaktır ve Bu Klasörün İçindeki Herşeyi silin. (Sadece Server Klasörünün İçindekileri Siliyoruz)

7 -Daha sonra Modern Warfare 2 oyununuzun Kurulu Olduğu Yerdeki tüm dosyaları C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server dosyasının içine atınız.

8 -Aşşağıdaki Rar Dosyasında Bulunan Klasörü C:\Program Files\Steam\steamapps\ dosyasının içine atınız . Gelen Soruya Evet Deyiniz.

9 -Normal Steam dan Zero Gear adlı oyuna girin fakat Modern Warfare 2 Multiplayer açılacaktır.

İyi Oyunlar.Teşekkürü ve +repleri esirgemeyin :)

Bişi deil..

yaw bu senin 2. ve 5. maddeden hiç birşey anlamadım. 2 side aynı steam bunların
ayrıca yaptım ve you must be signed in diyor yine.

2.deki steamı kuracan üye olcan zero gear oyunu indircen sonra 5.deki steamı kurcan ;)

tamam hallettim. bu seferde baglanmıyor kimseye.. sizde de varmı aynı problem

kardeş baştan sona doğru düzgün yaparsan olur bi yerde hata yapmışındır iyi bak bide oke :)

find games den sonra oyun seçince searching diyor kalıyor öyle yarım saat beklemiştir rahat yemek yedim geldim

1.0.166 patchi kullanan az kişi kaldığı için zor server bulunur ama herkes çalıştığını yazıyor :S

e siz hangisini kullanıyorsunuz

Ben oynamıyorum online kardeş :)

Call Of Duty 6 bölümüne taşınmıştır .

sagol paylaşım için .

SaoL teşekkür ederim.......... Ben Steam kullanıyorum sorunsuz cs yide steamdan oynarım :)

crack linki kırık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri