CevdetoR`La attigim ws : ) aTmıcaktımda ısrar etti :D

0
EXE RANK

~ PeasLick

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ PeasLick
Cevdetor` arkadasımız ws atalım dedi ben gelmem yenersin dedim ille gel dedi iyi peki tmm geliom dedim .. girDim ve Yendiği Fraq .. : ) Senoynada Attik cfg ' siz ..

42065081.jpg

Sonucta .. ßu ßiR oYun DaLqa GecmeNizi DeğiL : ) Sadece PayLasim iÇin Yorum iStiYoruz ..

Ben öylemi dedim sen öylemi dedin :D neyse çok sağol iyi bi vsidi :)

Çağlar Yazık Olmuş Knk :D

Bu Tek MacLarı IceworLde yapmaLarı yaLnış. Buyuk MapLar var SıLahLar yerde 1.6 da oynamıstım onLar oLsa daha ıyı oLur :)

YorumLaR için saoLun ..

Kurallar : Awp yok Bomba yok Sadece Orta ;) belirteyim dedim.

paylasım ıcın saol

ya yalan sölüör o cevdetor da wall hack war kimseylede paylaşmıor bır gun aynı sw de kasın da adam nerde olduqunuzu anında anlıor wall dıyınce de deqılım dıor ne ayaq bende anlamadım

pFF cevdaTor~ cs bLmezki :D kesin yine bi hİLe bLMstR eziqLerle vs atıLmaz salla boŞkoy yoL al cevde [TOY`] ;)

haha :) yorumlarınız harika :) herkesle Rize/Pazar Lan'a gelin oradada atarım :)

hmm .. paylaştıgın için t.y

[GV]
PHP:
:)
[/GV]cevdet0r seni beqLio0Rm benlede ws yap 0ky eeR buralardarsan daL

Cs2.genckafe.net
KeLLeCI - DT_DIABLO onlar kraL...

saRmaz qi eziKLéRLé .

Kurallar : Awp yok Bomba yok Sadece Orta ;) belirteyim dedim.

LAN CEVDATOR NE O YENİ WALL URETMİYON NE OLDU ESKİ WALARI SEN URETİRDİN RENGİN SOLDİ BU ARALAR :D SİCHEATS SİTESİNE BAKIYONDA HİC BİSYE YOq DİMİ SENİ GİDİ PEZO ESKİDEN MİLLETİ KANDIRIYODUN SXE Yİ SADECE BEN KIRARIM HAVALARI YAPIODUN BİZE NE OLDU LAN SİMDİ haha

yaw amq ne adamsınız ya cevdetormuş heh :D adam olmayan orospu çocugu yense ne yazar yenmese ne yazar zamanında sitesinide kendisinide çok sikmiştim aç köopek gibi site heykırlamasını ögret diyodu nerdeyse sikimi yalıcaktı ama ögretmedim die kaçtı dürzü sonrada vs de yendimde bilmemne .. ne mechul ne cevdetor adam olmayan king olsa ne yazar .. yürek olsun boktan oynasın delikanlılık budur .. siz iki salak vs de yen buraya konu aç olucak şey deil ya kaşar büşradan tut mechule charlatandan tut pezevenktor a ne kdr lamer sürüsü çoğalmış böyle .. bizim tabi saf amelelerde ancak tebrik eder belki bize bişeyler verir diye hepiniz yalakacısınız amq lamerlere yapışacagınıza gidin okulda hocanıza yapışın hayattan birşeyler ögrenin böyle pezevenkler size göt teninden başka bi boku ögretmez ki öğrettiği şey matah bişe olsa amq ..

LAN CEVDATOR NE O YENİ WALL URETMİYON NE OLDU ESKİ WALARI SEN URETİRDİN RENGİN SOLDİ BU ARALAR :D SİCHEATS SİTESİNE BAKIYONDA HİC BİSYE YOq DİMİ SENİ GİDİ PEZO ESKİDEN MİLLETİ KANDIRIYODUN SXE Yİ SADECE BEN KIRARIM HAVALARI YAPIODUN BİZE NE OLDU LAN SİMDİ haha

zauhzauhzauhauah bir insan bu kadarmı doğru bi söz söyler helal kardeşim :D bunun türü ney biliyomusun başkasının malzemelerini kendine copyrihgtler gizliden .. sonra millete yavaşk gibi ben yaptım der :D tabi kendi bir resmini koyamaz NEDEN ? çünkü korkak amelesi oldugu için :D bunun kadar korkak orospu görmedim hayatımda xD

ama dur ya :S doğru cevdetor'e reelde 5 kişi saldırıp tecavüz etmişti doğru :S acıyorum sana la cevdetor 5 kişinin aletini içine nasıl aldın helal olsun sana yürü be cevdetor GAYI kim tutar seni :D mechuL veya kaşar büşra senin sikini tutsun dicemde sende sik yok mechulde ztn cımbızla posta atıo büşraya :D ne yapalm kader işte :D bende diyorum amq cevdet neden kendisini deşifre edemiyo tecavüze ugramıs amq iyimi :D

Geri