Cevdetor v9 cfg | %100 Aim, %100 hs , %100 banned =)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan donjuan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

donjuan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
donjuan

wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 89KB ) Buraya Tıklayın
ngpsf6.jpg

[!] Özel aim kodLari .
[!] Setburt ayarLari .

[!] Ak47 ' ye özel kodlar.
[!] Ak47 Kolt Gibidir tara sekmez .
[!] Lan game oynayanlar unutulmadi , alias kodlari ekLendi .

Kisacasi v1 ...... v9 siz düşünün nasiL bir cfg olduğunu .

Link: cevdetor.cfg ... at ul.to - Free Fi..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

eyw .kardes deneyecem

Teşekkürler.

cevtedor'un cfg sını denemem cunkı 15 yasında :)

YAlan SoyLeme Lan bu aLm1raa x2 cfgsi kimi kandırıosn !. konu kilit

bence fotoşop :D baksanıza ping 47 ölme sayısı 7 vurma sayısı 72

bence fotoşop + inanmıyorum + cfg yi denemeye gerek + sen kimsinki sana güvenip indireyim :D

bence fotoşop + inanmıyorum + cfg yi denemeye gerek + sen kimsinki sana güvenip indireyim :D

adı üstünde tabikide virüs olucaktır hepsinde oluyo zaten virüs arkdaş benim yurt dışından getirdigim virüs tarama programı var bu sizin virüsüz dediginiz konudaki cfg lerin hepsinde keyloger turuva atı solucan var yani o kadar süper tarıyo lisanlı oldugu için hepisini 1 çırpıda buluyo virüslerin burdaki linklerin çogunda var virüs belki siz görmüyosunuz ama gizli virüsler var indirdiginiz cfg dosyalarında virüs programlarının çogu görmüyo hiç biriside göremez sadece benim virüs programı görebilir böle konudaki virüslü şeyleri onun için isteyen indirir bana güvenen isteyen indirmez bana güven meyen virüs yok diye bişeyde sölemedim olabilir :huh:

kardes eyw... denedim admine hs ata ata bileklerim kıl oldu admın bnı banladı valsın die de zor ikna ettim :D cfg yi istio vermiom netbilgini sitesine üye ol al diom alıcak cok saol :)

Kardesimfotografı full boyut yaparsan görürsn :S

Teşekkürler

la cevdetoR cfg deiL aimbot +silientaim yani ghost hax safmısın :D

Sağol süper olmuş :D

tşkler saolun

- ραуℓαşм ι¢ιη тєşєккüяℓєя.'

Geri