CFG bozulması ile ilgili>>>[GIR ICERI]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ndmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

ndmm

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ndmm
Arkadaşlar birçok cfg denedim bu zamana kadar ancak söyle bir sey farkettım.
Denediqim cfgler ilk günler çok güzel, kullanışlı oluyor.Yani her attgım hs gibi damageler yüksek oluyor.
Ancak 1-2 hafta gecınce cfgde sorun olusuyor??
Sekme oranı artıyor ( örneqin; m4a1 veya ak47 ile seri taradıgım zaman mermı cok az sekerken 1-2 hafta sonra tekrar test ettıgımde mermıler asırı sekıor) ne bılım pıng artıyor kullanılmaz hale gelıyor ben bunu bircok defa test ettim ilk 2-3 gün kullandıgım cfg 10 numara ama daha sonralar cfg bozuluyor gibi bu neden oluyor bana yardımcı olabılecek varmı??

acaba cfgyi salt okunur mu yapmalıyım yada ne yapmalıyım?

başka cfg açıyosan veya ayarları elliyosan ondan bozulur kardeş

baska bir cfg acmıyorum ayarlarına da ellemiyorum ancak kardesim bazen cs ye giriyor, optıons dan nıck degısıyor bu etkiler mi?

Etkilemez kardeş ama bazı serverlerde cfg çalışmıyor o etkiliyo olabilir

baska bir cfg acmıyorum ayarlarına da ellemiyorum ancak kardesim bazen cs ye giriyor, optıons dan nıck degısıyor bu etkiler mi?

Etkilemez kardeş ama bazı serverlerde cfg çalışmıyor o etkiliyo olabilir

Görsen Varya Bi cfg buluyorum mesela aim-akcoltta deniyorum 10 numara yani 10 killden 7 si kesin Hs ile ölmüştür. ama sonraları ne oluyosa cfg dandikleşiyor neyse Cs sildm bastan yukluyorm yorumların için saol..

önemli degil kardeş keşke yardımcı olabilseydim :)

kardeş sen psikolojik olarak etkileniyorsun :) ilk indirdiğinde o ''Sözde'' süper özelliklerin etkisinde kalıyorsun... sonra unutuyorsun ve bu kadar. :)

kardeş sen psikolojik olarak etkileniyorsun :) ilk indirdiğinde o ''Sözde'' süper özelliklerin etkisinde kalıyorsun... sonra unutuyorsun ve bu kadar. :)

bilemiyorum haklısın aslında bazen kendımı ıyı hıssettıgımde kımse tutamıyor :P ama bu sorunda var, cfg degisiyor gibi hissediyorum bunu :D birçok defa denedim ilk baslarda sekmezken sonraları sekıo vs. anlamıs deilm. tskkkurler

Geri