Cfg ( çözüldü )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan familton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

familton

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
familton
Selamun Aleyküm gene ben :D
Arkadaşlar benim bir sorunum daha var.
Bir nick birde cfg önceki konumda saden o var.
burda cfg isteyecegim.
Kac tane cfg indirdiysemde ya sekme var yada içinde resim :D
bazılarıda 1 raund var dier eller kayboluyor sanki, cfg özelligini yitiriyor
Ben kendimi övmüş gibi olmıyım bilek var:D
Bide cfg m eksik bana güzel bir cfg sini önercek varsa aşagıya msn sini yada bu siteye konu acmıssa linki koyarsa sevinirim.Teşekkürler:thumbup1:

kanımca çok sık cfg değiştiriyorsun her cfgnin sensitivity ayarı aynı değil o yüzden 1 kere bozunca bidaha alışamazsın şimdiki cfg'n ile devam etmelisin.

saden içindeki ayarları sensivity gibni onları konsolda ayarlıoyorum ama hep dandik içinde resmi olan cfg ler filan cıkıo xD

bi yorum yapın bişiler söyleyin yha

bence Default oyna bilek varsa zaten nereye gidersen git iyi oynarsın tavsiyem def. oyna

[quote="Jsw']bence Default oyna bilek varsa zaten nereye gidersen git iyi oynarsın tavsiyem def. oyna[/QUOTE]
Kardeş halısında hiç olmassa cfg bir işe yarıyor aydınlık ortalık v.b özellik daha iyisi varken daha kötüsüne ndn razı olalımki hep en iyisi:cool:

he yav bi cfg onerin sagLam

Kardeş halısında hiç olmassa cfg bir işe yarıyor aydınlık ortalık v.b özellik daha iyisi varken daha kötüsüne ndn razı olalımki hep en iyisi:cool:

fg kelimesi Config (Config: Ayar, Configuration: Ayarlama) kelimesinin kısaltılmışıdır ve bu türdeki dosyaların uzantısıdır.

Bu dosyanın amacı; ayarları saklamak ve başka bilgisayara geçtiğinizde ya da daha sonra gerektiğinde bu dosya ile bu kaydedilmiş ayarları kullanmaktır. Mac.cfg Public.cfg Nick.cfg gibi…

Tabi her konuda olduğu gibi bu dosyayı da amacı dışında kullananlar var. Hile programının cfg dosyasındaki kodları Counter-Strike cfg dosyasına ekliyen mi ararsınız (İşe yaramaz kasmayın). Bütün cfgleri bir dosyaya yığan mı ararsın. Daha nick değiştirmeyi bilmeyenlerin cfg ile super oyuncu olacaklarını sanmalarını mı ararsın.

Size bir uyarı 30Kb den daha büyük bir cfg tamamiyle saçmalanmış kod yığınıdır. Cfg size oyunda zaten ayarlanabilen değerleri değiştirmenize yardımcı olur. Cfg size herkezi headshot vurma özelliği kazandırmaz. Bunu arka planda çalışan Trojanlı özel olarak hazırlanmış hile programları yapabilir.

Elinizdeki config dosyalarını kullanmak için cfg dosyasınızı cstrike klasörüne taşıyın oyunu açıp, konsola exec dosyaisim.cfg yazın ve enterlayın. Bu dosya içerisinde oyun ile ilgili çalıştırılabilir komutlar ve kullanılabilir ayarlar okunup işleme koyulacaktır. Diğer kodlar geçersiz olduğu için bilgisayarınızı yavaşlatmaktan başka işe yaramıyacaktır.

ilk yardım konusunu ben actım herkesinki çözüldü benim kaldı xD

bunda çözülecek sorun yok , şuanki oynadığın cfg'n ile oyna güzel oynayamıyorsan 1hafta felan dene yine oynayamıyorsan cfg değiştir 1 hafta onla dene olmuyorsa bilek yoktur sende :D

Kardeş Kimse Orginal cfg sini vermez Başta ben olmak üzre :D:D

iyi oynuyorumda su omegalı aımlı bilmem neli süper master cfg ler var olan varsa atsın diyorum sadece xD

Neyse bu bir yardımlaşmadan geyiğe kaymaya başladı konu locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri