1
EXE RANK
TahaxD
Fexe Kullanıcısı
1- Gamma Ayarları
2- Sniper Sens Ayarları
3- Genel Ayarlar
4- Anti Recoil Ayarları ( Mermi Sekmez )
5- Cross Ayarları
6- Speed Düzeni
7- ESP Düzeni
8- Headshot Düzeni
9- CD Hack Düzeni
10- Renk Düzeni
11- Buy Weapon Ayarları
12- AMMo Ayarları
13- Ses Ayarları ( Geliştirildi )
14- Fps Ayarları ( Maximum Fps )
15- Grafik Ayarları
16- Sv Ayarları
17- Ati Ayarları
18- Netgraph Ayarları
19- cL _ gL ayarLarı
20- Mause Ayarları
Bu özelliklerden Hiç Biri Özellik Deildir. Her Cfg de Bulunan Saten Cfg ye Hile Dememizi Sağlayan Baze Kodların Adıdır. Ve BU özelliklerin Hiç Bİri Cfg Lerde Yoktur. MEsela ESP Düzeni BUnları Yazan Arakdaş ESP in Ne Olduğunu Bile Bilmez Anti Recoil Bi Kere Anti Recoil Die Bİr ŞEy Yok. Var Ama cl_bob cl_bobub cl_bobcyle Bu 3 Kod Sağlar 0 Yaparsanız Ama Sxe Engelliyor Konsola Yazın Bunlardan Bişrini Sxe BLock yazar Alias Kodunuda Engellediği Gibi. Yane ANti Recoil Dİe Bİşe Olmadığınıda Anladık. Ati Ayarı Bu AYarın ne Olduğunu Da Bildiğinden Şüpheliyim cl _ gl Saçma Sapan Gidiyor. Fps Diyor maximum Fps fps_max 999 fps_modem 999 developer 12 Bu 3 Kodu Yazdıktan SOnra alın size maximum Fps Ekran KArtınızın Yetdiğince Fps iniz OLur şahsen Ben Developeri 0 Yaparım Develoepr Fps in Seviesidir Dengesidir fps 100 ü Geçtikten Sonra Adamınız Ağar Hareket Eder Yavaş Gider. Ekran KArtınız Çok Rahatlar. BEn şahsen Bunu 99 Da Sabit Tutuyorum. aAa Fps im 200 Deip Sevinmein developer 0 yapıp Hızlanın Şimdi Forumda Cfg Görüyorsunuz esp ammo grafik ayarı vs gidiyor Kanmayın. Aim oranı %89 Vs Böle Bi Şe Yoktur Tabi Diosanızkı Oran BElirlesek Hs Oranı Nedir %20 yi Geçmez Gerisi Bilek.
Ve Bir Cfg de Aimi Yane Hs Oranını Belirleyen Tek Şey Gl_ Ayarlarıdır Kendılerıne Cfg coderım diyen arkadaşlar Bunu Bılmezler Gl_ Kodlarının Hepsı Önemlidir Aİmi Bunla Sağlar alias dan sonra sxe aliası engelleyince gl_ lere düştü . Yane siz bir c fg nin içinden sadece gl_ bu kodları alsanız dier herşeyi silseniz 8 9 tane kod saten cfg aynı şekil kalır.