cfg görüntü ayarı

1
EXE RANK

~rOxc1n.!.KSK4LLİİFFEE.``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.bircanmobilya.tr.gg
~rOxc1n.!.KSK4LLİİFFEE.``
Banada yardım edin aynı sorun :D

Sorunun çözümü: cfgniz çok picmipli değilse çok basit gl_picmip 0.75.
Eğer cfgnizde picmip ayarı 1.50 üstünde değer verildiyse bunun için CTRL+F yaparak arama yerine picmip yazıp tüm picmipleri silmeniz yeterli, picmip ayarını değiştirir veya silerseniz cfgnizde hiç bir oynama olmaz sadece görüntü ayarlarının 1/3'u default olur.

// Grafik Controls

texgamma "2.5"
lightgamma "0.1"
brightness "31337"
gamma "31337"
max_shells "1"
max_smokepuffs "0"

Bunları deneyin. Eğer beğenmezseniz. GAMMA ve BRİGHTNESS değerlerini 999 olarak değiştirip deneyin. Dediğin konu o 2 değerle alakalı oynayarak yap kendine göre parlaklığı.

// Grafik Controls

texgamma "2.5"
lightgamma "0.1"
brightness "31337"
gamma "31337"
max_shells "1"
max_smokepuffs "0"

Bunları deneyin. Eğer beğenmezseniz. GAMMA ve BRİGHTNESS değerlerini 999 olarak değiştirip deneyin. Dediğin konu o 2 değerle alakalı oynayarak yap kendine göre parlaklığı.

ben bunları denedim ama benim rc'mde de işe yaramadı :( gl_picmip'e değer vere vere yaptım :)

Sorunun çözümü: cfgniz çok picmipli değilse çok basit gl_picmip 0.75.
Eğer cfgnizde picmip ayarı 1.50 üstünde değer verildiyse bunun için CTRL+F yaparak arama yerine picmip yazıp tüm picmipleri silmeniz yeterli, picmip ayarını değiştirir veya silerseniz cfgnizde hiç bir oynama olmaz sadece görüntü ayarlarının 1/3'u default olur.
picmip diye birşey kalmadı cfgde yıne aynı yıne aynı :D
// Grafik Controls

texgamma "2.5"
lightgamma "0.1"
brightness "31337"
gamma "31337"
max_shells "1"
max_smokepuffs "0"

bunuda denedim olmuyor.

O aydınlatma kodu diye geçiyor. Ve bomba gelince ve fener açılınca o aydınlık olan yerler kararıyor. Bu kararmanın çözümü bulunsa böyle bir sorun kalmaz.

By Burc-x biLir Kaçılın :D

Geri