cfg mi defaultmmu sizce

0
EXE RANK

psychopath

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
psychopath
cfg mi defaultmmu sizce ? ? ? ? ? ?

bencede ama benim setup dosyasında bi problem var galiba kuruyom cs yi mermi çok sekiyo yine mecbur cfg yazıyom az sekıyo ama bi arkadaşın evınde kurduk beraber bana cok garıp geldı mermı falan sekmıyo hıc guzel bi setup linki olan varsa yazsın pls .. bu arada 1.6 oynuyom

alakası yok :D senin net hızın yavaştır veya fps düşüktür arkadaşının net hızı yüksektir ve fps 100 dün ondan sekmiyordur

aynı şey herkezde var merak etme

kardeşim öncelikle default kasacaksan sabırlı olacaksın,zamanla ne kadar geliştigini göreceksin,bence cfg'ye ihtiyac yok rate'leri ayarla yeterli :)

kardeşim öncelikle default kasacaksan sabırlı olacaksın,zamanla ne kadar geliştigini göreceksin,bence cfg'ye ihtiyac yok rate'leri ayarla yeterli :)

aynen doğru sölüyo rate ayarlarını net hızına göre ayarla fps ni de programlar yardımıyla 100 yap göreceksinki cfg kinglerini bile ezıyosun ;) Kendimden biliyorum .Bana Rc ni cfg ni atarmısın diyenler oldu .Halbuki Def kasıyodum .:) Bilen bilir SL.x team da az kasmadık Def Def :)

tmm bende biliyom zaten def oldugunu ama rate yi ayarlayamadım işte :S

tmm bende biliyom zaten def oldugunu ama rate yi ayarlayamadım işte :S

kardeşin rate ayarlarını ayarlamak istıyosan google ilk olarak

1 - hıztesti yaz ve hızını ölç daha sonra dowland ve upload hızını aklında tut
2- yıne google oyunetworkrate yaz ve dowland ıle upload değerlerini burdaki boşluklara yaz sana doğru rate ayarlarını vercektir ;)) faydam olduysa teşekkürü çok görme :)

o zaten forumdada var ama benim download hızım 2mbps i gecmiyo tarifem net limitsiz baktım ttnete 15 gb da gecmemişim nie böyle anlamıyom yani sorun hızdan kaynaklanıyor neden 2mbps anlamıyom.

o zaten forumdada var ama benim download hızım 2mbps i gecmiyo tarifem net limitsiz baktım ttnete 15 gb da gecmemişim nie böyle anlamıyom yani sorun hızdan kaynaklanıyor neden 2mbps anlamıyom.

Kardeşim belkide internet hız tarifen 2 mbps diR.Yoksa neden 2 mbps olsun kii.Ama yok bnm hızım daha yüksekti dıosan eğer ara ttnet müşteri hizmetlerini bi sor bakalım sormakta fayda var..

TTNET'DE 8Mbps e geçtiğimde 2 Mbps hız verdiler ne yükseliyordu nede azalıyordu daha sonra müşteri hizmetlerine tel. açtık oturduğunuz semt'in hatları bu hızı desteklemiyor dedi daha sonra 4Mbps e yükselttiler sürekli bağlantı kopmaları yaşıyorum aynı şeyi sanada söyliyecekler ben süperonline ı araştırıp ona geçicem sende bir göz at 10mbit bağlantı hızı sınırsız ayda 49 TL.
Hızlı 10 Mbps
10 MB LİMİTSİZ
ÜCRETSİZ x 3 Ay
49,00 TL

8 mbps di kesinlikle sorucam zaten

aynen doğru sölüyo rate ayarlarını net hızına göre ayarla fps ni de programlar yardımıyla 100 yap göreceksinki cfg kinglerini bile ezıyosun ;) Kendimden biliyorum .Bana Rc ni cfg ni atarmısın diyenler oldu .Halbuki Def kasıyodum .:) Bilen bilir SL.x team da az kasmadık Def Def :)

Ben kingof ta 2 yıL cfq masterLere karşı def kasmıştım xD çok eğleniyodum fps de 6o dı ama vuruyoduk :)

TTNET'DE 8Mbps e geçtiğimde 2 Mbps hız verdiler ne yükseliyordu nede azalıyordu daha sonra müşteri hizmetlerine tel. açtık oturduğunuz semt'in hatları bu hızı desteklemiyor dedi daha sonra 4Mbps e yükselttiler sürekli bağlantı kopmaları yaşıyorum aynı şeyi sanada söyliyecekler ben süperonline ı araştırıp ona geçicem sende bir göz at 10mbit bağlantı hızı sınırsız ayda 49 TL.
Hızlı 10 Mbps
10 MB LİMİTSİZ
ÜCRETSİZ x 3 Ay
49,00 TL

ama benim net hızım 8mbts e cıkıyodu bazen 1 mb yi de geciyo :S zükeyim ttneti :D

Geri