0
EXE RANK
psychopath
Fexe Kullanıcısı
cfg mi defaultmmu sizce ? ? ? ? ? ?
kardeşim öncelikle default kasacaksan sabırlı olacaksın,zamanla ne kadar geliştigini göreceksin,bence cfg'ye ihtiyac yok rate'leri ayarla yeterli![]()
tmm bende biliyom zaten def oldugunu ama rate yi ayarlayamadım işte :S
o zaten forumdada var ama benim download hızım 2mbps i gecmiyo tarifem net limitsiz baktım ttnete 15 gb da gecmemişim nie böyle anlamıyom yani sorun hızdan kaynaklanıyor neden 2mbps anlamıyom.
o zaten forumdada var ama benim download hızım 2mbps i gecmiyo tarifem net limitsiz baktım ttnete 15 gb da gecmemişim nie böyle anlamıyom yani sorun hızdan kaynaklanıyor neden 2mbps anlamıyom.
aynen doğru sölüyo rate ayarlarını net hızına göre ayarla fps ni de programlar yardımıyla 100 yap göreceksinki cfg kinglerini bile ezıyosunKendimden biliyorum .Bana Rc ni cfg ni atarmısın diyenler oldu .Halbuki Def kasıyodum .
Bilen bilir SL.x team da az kasmadık Def Def
![]()
TTNET'DE 8Mbps e geçtiğimde 2 Mbps hız verdiler ne yükseliyordu nede azalıyordu daha sonra müşteri hizmetlerine tel. açtık oturduğunuz semt'in hatları bu hızı desteklemiyor dedi daha sonra 4Mbps e yükselttiler sürekli bağlantı kopmaları yaşıyorum aynı şeyi sanada söyliyecekler ben süperonline ı araştırıp ona geçicem sende bir göz at 10mbit bağlantı hızı sınırsız ayda 49 TL.
Hızlı 10 Mbps
10 MB LİMİTSİZ
ÜCRETSİZ x 3 Ay
49,00 TL