cFq CodeR qErcEqi - MutLaka Okuyun..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kyodou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Kyodou

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.matraxclan.tr.gg
Kyodou
Herkese seLamLar, yeni üyeyim ama cs hakkında baya tecrübem olduğunu düşünüyorum, beLki haddime oLmayacağını
düşünebiLirsiniz ama yinede içimi dökmek istiyorum... Açıkçası cfg coderlik gibi bir iddaam yok ama ortada cfg coderim diye
dolaşanların yaptıkları cfg leri görünce, bunlar cfg coderse ben neyim diyorum. İsmi lazım değil rakip bir forumda,
Netbilgininde paylaşılan cfg lerin içinde bizim sitenin ismi yazıyor, eziqler, fln diyorlar. Aynı sitenin isim yapmış cfg
coderinin (coderlikle alakası yok aslında) yaptığı cfglerin alayı alias içeriyor. Örneğin;

alias wpnview1 "wpoff"
alias wpoff "gl_spriteblend 0; alias wpnview1 wpon"
alias wpon "gl_spriteblend 1; alias wpnview1 wpoff"

mesela şöyle bir script koyuyolar cfg ye (kendileride yazmıyolar, kopyala yapıştır ayağı xD).Böyle biçok komut var cfg
lerinde... Bu scripti zaten sxe de geçirmene imkan yok, üstelik bu haliyle lan gamede bile işe yaramaz. Aliasla bir script
yapmışsan onu "bind" komutuyla bir tuşa bağlaman gerekir. Yani üstteki scriptin olması gereken şekli şudur:

alias wpnview1 "wpoff"
alias wpoff "gl_spriteblend 0; alias wpnview1 wpon"
alias wpon "gl_spriteblend 1; alias wpnview1 wpoff"
bind "HOME" "wpoff"
bind "END" "wpon"

Ayrıca wall, cd-hack qibi hileleri not pad la açıp içindekileri cfg nin içine koyanlarda cabası... Burst, setburst,
lastvec, define, native gibi saçmasapan kodlar koyuyolar cfglerine... Allahın amerikalısının, isveçlisinin, almanının aklına
gelmedi bunları koymak, morganın, spawnın aklına gelmedide bizim Türk gençlerinin aklına geliyor, o yüzden dünya
sıralamasında 33. yüz ya... Çok akıllıyız... Bide son zamanlarda "sk_" ile başlayan kodlar çıktı piyasaya... Örn;
sk_gargantua_health1 800... Bunlar konsola yazılabiliyorda, counter strikeyle hiç alakası yok, tamamen half life la alakalı
gereksiz default kodlar, bi çocuk aynen şöyle söylemişti; oww baksana sk_ komutlarında dmg ve health yazıyor, demekki ateş
ettiğinde daha çok hp gidecek xD xD

Son olarakta %96 headshot muhabbeti var... xD Teknoloji baya ilerlemiş anlaşılan... Cfg nin hs atmada sağlayacağı maximum
oran %20 dir. O oranıda ole saçmasapan komutlarla değil, doğru rate ayarları ve "cl_" komutlarıyla sağlayabiliriz...
Bi komut daha var, onuda söylemeden geçemicem, aşağı yukarı benim gibi düşünenlerde koyuyor cfg lerine;

c_maxpitch "headshot"//HEADSHOT"
c_maxyaw "headshot"//HEADSHOT"
c_minyaw "headshot"//HEADSHOT"

konsola yazınca "bilinmeyen komut" demiyor die cfg lerine koyuyolar bunu, sen cl_bobcycle "abc" yazsanda "bilinmeyen komut"
demezki... xD Nie bu koda bu kadar taktım bende bilmiyorum ama söyleme gereği duydum.

Aslında bu konuyu açmamın asıl sebebi isim yapmış meşhur bi yabancı cs sitesinde bi arkadaşımızın paylaştığı cfg nin Türk
coderleri rezil etmesidir. Biz bu kafayla gidersek bir arpa boyu yol alamayız...

Yani işin aslı xD "bind" kısayol komutları olmasa bende def kascam ama en çok sevdiğim şey oto silah alımı... Cfg yi o
yüzden kullanıyorum sayılır. Bu arada flashı evde unuttum, büyük ihtimal akşama reaL cfg mi paylaşıcam... Teşekkürler...

Baya doluymuşsun sen ya (: Bekleriz configini

aynen kardeşm, eyw

Kardeşim güzel konuşmussun vala :D Ortalık kendını cfg coder diye tanıtan çocuklarla kaynıyor. Konuya açıklık getirmişsin tebrik ederim seni :)

saoLasın kardeşm

saolası gardas :D

Coder diye birşey yok diye ben yıllar önce demiştim geçenlerdede bi konu açmıştım .. Özellikle Türk Coder olarak geçinenlerin çoğu Contol + v Bağımlıları ..

Coder olmak için kendi iradesiyle bir kod cıkarabilrmek önceden var olan bilinen birşeyi alıp kullanmak değil ..

Cfg Ni Bekleriz Kardeş Çok İddalısın :)

hayır kardeşm kesinlikle yanış anlaşılmasın yazıdada belirttiğim gibi benim bi iddaa m yok, ottomans ın da dediği gibi cfg coder die bişey yok hakikaten, cfg mi paylaşıcam diye o yazıyı yazmadım o ek bir bilgiydi. Akşama büyük ihtimal paylaşıcam, arşivlerimde varsa ss de atcam, benim kullandıqım orijinal cfgm o, beqenmeyen olabilir, bu bi iddaa olarak algılanmasın... Bana qöre en iyi ve en kullnışlı cfg olduqu kesin... :)

koustun konustun bakalım paylas cfgnıde gorek

eyw arkLar...

içimi dökmüşsün eyvallah :)

hisLerime tercüman modu :D

saoLasan kardes waLLa katıLı0rm ottomana herkez ctrL + V baqımLısı oLmuS aRkadas.' :@

Olabilir ve ya olamayabilir . Görüş açısıyla alakalı bir oyun için bu kadar konuşmak bana göre gevezelik ne fark eder counter 1.ci olunca ne olucak eline ne geçicek ? Gelip geçici işler bunlar. Vakit geçirmek için hepsi aslında.

Geri