~ Che Ws ~`Ne[R]oNe[X]`~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dellux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

dellux

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
dellux
PayLaşım için TeşekkürLer .. ! GüzéL eZmişsin :D qL .

Eyw. Kardeşim

vaLLa iyi ezmiŞin heLaL oLsun vaLLa

Eyw Kardeşlerim

Şimdi faKemLe aTTın Der KeSin :D

Yhok Ya Demeye Erkekliği Yetmez :S Nedense Yenince ReaL Oluyor YenilinCe FaKe Oluor.... Ama ßiLen ßilir o Kendisini Kandırır

Mert'in pcsi yandı kaç haftadır giremiyor ve Mert vs atsa niye bu serverda atsınkı qRotesque'nin socL swsi var ?

Yha Kardeşim Nerden biliorsun Cafede qiRmediğini ?

Bilmiyorum ama bana pek inandırıcı gelmedı.

Tabi Kardeşim Siz mertin Sadece Aim+waLL iLe oynayışına Kinq Diorsunuz Konuyu İyice Okursan Cfgsiz Yaptık :S

hLL oLsun Bea Adama Che`nin waLL moviesini İzlemedinmi rejuav

saoL aLemci Yorumuna SagLık Bende SAbahtan Beri Rejuav a bunu anlatmaya çalısıordum

allah yarabbiii lan o fakeyide senide allah kahretsin lan pcm bozuk 2 3 haftadır yoktum neronex senin allah belanı versin allahsız

Dogru Konus Mert :S AMa YEnseyDin ReaL oLurdun Dimi :@

Arkadaşım ne bilelim onun che oldugunu hep insanların adını karalamaya calısmaktan vazgeçin...!

Che`nin Wall Movieleri Dolaşıyor Siz Atışıyorsunuz :)

Che adam mı ya ;)

allah yarabbiii lan o fakeyide senide allah kahretsin lan pcm bozuk 2 3 haftadır yoktum neronex senin allah belanı versin allahsız

Che Msn Konuşmalarınız Resmi Var Bende.Fakemi yendin falan diye milleti kandırma.Neronex'e rica ediyosun fakemi yendin diye yaz nb'ye Diye.Küfür içinde K.Bakma falan Diyosun.Bütün Resimler Elimde

Tazmanya DogRuysa Neroex Sana Başarılar Che; devRimci kardeşim Sende Bırak Artık Şu Boş İşleri :) (cfq,aim)

Geri