3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o3088]
Ciğerler doğranıp biraz suda bekletilir ve süzülür. Tencereye alınarak sulanıp suyunu çekene kadar pişirilir. Suyunu çekince 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ ilave edilip daha önceden doğranmış soğanlar ilave edilir. Soğanlar ölünceye kadar kavrulmaya devam edilir. Bu arada salçası ve baharatları da ilave edilir. Yarım su bardağı kadar da sıcak su eklenerek kısık ateşte 8-10 dk kadar daha pişirilir. Afiyet olsun.

- 1 kg dana ciğeri
- 2 adet soğan
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- sıvı yağ
- tuz, pul biber

Ciğerler doğranıp biraz suda bekletilir ve süzülür. Tencereye alınarak sulanıp suyunu çekene kadar pişirilir. Suyunu çekince 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ ilave edilip daha önceden doğranmış soğanlar ilave edilir. Soğanlar ölünceye kadar kavrulmaya devam edilir. Bu arada salçası ve baharatları da ilave edilir. Yarım su bardağı kadar da sıcak su eklenerek kısık ateşte 8-10 dk kadar daha pişirilir. Afiyet olsun.