cLard0ne | #MaRDinLi# <CpT> Vs 4 Player....Sonuç..4 Leşş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

#MaRDinLi#

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
#MaRDinLi#
Arkadaşlar Buyrun Size Güzel Bir SS...

Mavi Kutucuklar Sadece Görüntü Ayarlarıyla Alakalıdır....

Wall Diyenlerin Kulağını Çekerim.. :-P

Arkacı Diyebilirsiniz Ama Öyle Bi Durumda Akıllı Olan Daima Kazanır :thumbup1:

2zdprx1.jpg

İyi Veya Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum....

Güzel.Kendi Konuna ilk Yorumu Kendin Atma Bi Daha

:S Yha 0qLm utanmıyormsuun bunu buraya koymaya ben 1 eLde 7 tane arka arkaya vuruyorum koymuyorum artık boyle şeyLeri koymayın yha :S

Hadi ya :D Arka arkaya 7 kişinin vurulduğu SSyi koysana buraya..

Güzel.Kendi Konuna ilk Yorumu Kendin Atma Bi Daha

Özür..Sitede Yeniyim Kuralları pek Bilmiyorum ;)

Flood yapma bu seferlik düzelttim mesajını.

:S Yha 0qLm utanmıyormsuun bunu buraya koymaya ben 1 eLde 7 tane arka arkaya vuruyorum koymuyorum artık boyle şeyLeri koymayın yha :S
adam k1nq :D:D sn ne 7si her el tk atıon abi xDD

quzeL knk OnemLı oLan ses Kasıp AdamLaRı o Duruma Dusurmek .xD

aman saLh bn o adamın knşmasından utandım vallaha kendini büyütüo

aynen ;), saLLa

:D Bırak yha ezq ezq swLerde kasıyorsunuz qeLın senoynaya ! Kosede pusmusun 4 tane saLaq afdersın Vurmusn

seviyeli konuşur musun :@

aLayınız gELın ws sw Fark etmes ? takıldqıınız swLer ezıq ztn Ben socL ıstedıqınızı acın

aLayınız gELın ws sw Fark etmes ? takıldqıınız swLer ezıq ztn Ben socL ıstedıqınızı acın
Tartışma Yaratıcak Yorumlar yapma BthN*.Eğer Vs teklif Ediceksen Özel Mesajla usülüne Göre teklif et.Atar Gider Yaparak Yorum yazma.Bir Dahaki Sefere Yorumunu Silmek Zorunda Kalıcam

ya kardeş harbi bu konu eziklikten başka bişi değil =) hey allahım 4 leşş yazmış görende 1 vs 10 10 leş zannetcek :S gereksiz konular 4 kişi dediğin nedirki her el alınır zatne kolaylıkla movie yapıyorum içinde 7 kişi indirdiğim var izlersiniz vol 3

Fark ETmez Kardeş =) Nasıl bu kadar havalısınız anLamıyorumki :S =) görende kinq zannetcek.

Flood yapma bu seferlik düzelttim mesajını.

şu görüntü ayarını bizlede paylaşsana merak ettim :)

Tebrikler ama 4 kişi şaka gibi anladın heralde :)

Beyler 4 kişiyi Farklı zamanlarda öldürmedim...hepsini aynı zamanda öldürdüm.Sadece güzel bi SS paylaşmak istemiştim bana "ezik lamer" bunun gibi laflar edileceğini bilseydim paylaşmazdım.

bunları biz hergun yapızo bazen 8 oluor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri