Çok Sıcak SS´ler By AmT <Dg> At Bİi qLéé

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan amt dg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

amt dg

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
amt dg
:w00t::w00t: AmT <Dg> Alın Sizlere SS Cfg Yakında :w00t::w00t:​

At Bir qLéé :ohmy:​

5840.jpg

5865.jpg

5874.jpg

5900.jpg

5913.jpg

Ve Bir Playerin Sözüü:ohmy::ohmy:
[/COLOR
]

5962.jpg

Ney Wall Mı :w00t: At Bi qLéé Cfg Yakında Sizlerle Cfg Wall Gibi Olacak Bu Bi Başlangıç :w00t:​

By AmT <Dg> Eméğe Saygı ! Yorumlarınız Bekliyorum :cool:

fraglar cok ıyı swlerde degıl ama qL

Bu zaten Cfgyi Denemek şçşn Daha ii Swlerde de güzel Fraqlarım war onuda cfgyi paylaşınca koyucam :D

adam kıng kacılın kasıon bole barı pro sw lere gır ole koy fun nıe koyurorsun kardesım ..

[quote="~mAmJ* -c|]adam kıng kacılın kasıon bole barı pro sw lere gır ole koy fun nıe koyurorsun kardesım .. [/QUOTE]

:@ cfgyi koyunca prolarada bakarsın merak etme :cool:

[quote="~mAmJ* -c|]adam kıng kacılın kasıon bole barı pro sw lere gır ole koy fun nıe koyurorsun kardesım .. [/QUOTE]
pro sw leri oynayan insan fun sw leri oynayan insan değilmi ?

qL

Adam KIRAL'LA baksanıza bir tane Pro map yok :D

pro map yok demi snn bn o kör gözüne boşalayımm :D

AmT kardeş o 3|d mıdir o cfg qossel1ns` `fAme`` Kardeşindi sadece kişisel ayarlrını değiştirmişsin birdaha tavsiye etmem forumdan uzaklaştırılsın .

Fraglara gl .

amt orj cfg atsana

fraglar iyi ama pro yoğunluklu olsa daha iyi olurdu ve de sağlam serverlarda olsa qL

AmT kardeş o 3|d mıdir o cfg qossel1ns` `fAme`` Kardeşindi sadece kişisel ayarlrını değiştirmişsin birdaha tavsiye etmem forumdan uzaklaştırılsın .

Fraglara gl .

kardeşim bn kendi cfgm demedimki orada dikkatlice oku evet kendi ayarlarım war ama bi aralar çok yoğun bi şekilde onu kullanıyordum bunuda zaten bi arkadaş atmıştı yani bn o cfg süper diye paylaşmıştım biraz dikkatlice okusaydın keşke :@:@ bundan sonra yorumlarını dikkatli yaz sana istersen link vereyim http://www.netbilgini.net/cs-1-5/187280-3-d-aim-cfg-iceri-girr-amt-dg.html#post692165

kardeşim zaetn bnm cfgm olsa orj yazardım eqer orada war mı AmT <Dg> orjinal cfgsidir diyee :bored:

Geri