Cok Tırsıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceset
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

ceset

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ceset
Beyler Ben Mutfaga Felan gitmek İstedigimde Aynaya Bakamıyorum Ve Baktıgımda Gözlerim sanki yok siyahmiş gibi görüyorum ama hıphızlı gidiyorm ve yatagıma yattıgımda tek basıma yatamıyorum napabilrim

Beyler Ben Mutfaga Felan gitmek İstedigimde Aynaya Bakamıyorum Ve Baktıgımda Gözlerim sanki yok siyahmiş gibi görüyorum ama hıphızlı gidiyorm ve yatagıma yattıgımda tek basıma yatamıyorum napabilrim

mutfaga gitmek istemediğinde git hiç birşey olmas.

Tek basıma yatamıyorum napabilirim ?
Cevap: ayağa kalk :D

kardeş sende depresyon başlangıcı görüyorum :D

saolun cok güzel yardımcı oluyorsnz :D tırsıyorum ya hep 3 harfliler qeliyor aklıma nedense

Pis (cünüb) Geziyorsan Ondan Olabilir , Yada Sana Musallat Olmuşlardır.Rahatsız Edecek Bişey Mi Yaptın :) ??

Bazen banada oluyor eğer uyumadan once korkunç bişi gorduysen veya izlediysen ayak sesleri gelir ruhsuz hırsızlar yani :D ama Cünüpsen git bi duş al ole yat bişi olmaz :D

yok ya cünüb felan deilim hiç etmemde ya nie olurki

kardeş aklına kötü şeyler getirme hep iyi şeyler getir.benden tavsiye.

Bende kÜcÜkken babama nneme bagirmistim disari ciktim su alcam bİrden alew gİbİ parlayan bİrİ cikkci gectİ Önumden dua okudum hala anlatirken titriyorum ama artik rahatlikla gidiorum !!!!!!!!!

bismillah cek yat :D

Bende kÜcÜkken babama nneme bagirmistim disari ciktim su alcam bİrden alew gİbİ parlayan bİrİ cikkci gectİ Önumden dua okudum hala anlatirken titriyorum ama artik rahatlikla gidiorum !!!!!!!!!

Sen quit çek :D

kardeş nanayı yemıssın sen gidici gibisin

Beyler saçma şeyler yazmayın yha :D korkudan ölecek çocuk Bu arada sen niye burada çözüm arıyosun git bir hocaya :D

Bence Sen Mutfaqa hiç qitme :D :D zue #

kardes senın ıcıne seytan kacmıs ayvayı yedın :P

Kardeş gece yatmadan önce 3 kulfü 1 elham oku sonra yat. :D

Halisilasyon Görüyorsun Aynaya Sürekli Olarak Bak Gül Tipime Falan Bak De Gçer :D

ayetel kürs-i duasını ezberlemeni ve sıkıntı anlarında okumanı tavsiye ediyorum düzeleceğine inanıyorum .

ayetel kürs-i ezberle ben ezberledim.

zor zamanlarında yardımcı olur.

aykut abi sana katılıyorum.

Geri