3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o3353]
MALZEMELER:
Etleri jülyen doğrayın. Suyunu salıp çekene kadar düşük ısıda pişirilir. 1 çay bardağı kadar sıcak su eklenir ve pişmeye bırakılır. Suyunu çektikten sonra 1 yemek kaşığı tereyağı eklenir ve pişene kadar etler kavrulur.
Diğer yandan da patatesleri rendenin iri kısmı ile rendeleyin. Güzelce yıkanır ve suyu süzülür. Yağı kızdırarak patatesleri kızartın.
Servis tabağına önce patatesleri alın, üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine de pişen etleri koyarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
MALZEMELER:
- 3 tane patates
- 250 gr dana eti
- yoğurt
- sarımsak
- 1 küçük soğan
- baharat (kekik, kimyon, karabiber)
Etleri jülyen doğrayın. Suyunu salıp çekene kadar düşük ısıda pişirilir. 1 çay bardağı kadar sıcak su eklenir ve pişmeye bırakılır. Suyunu çektikten sonra 1 yemek kaşığı tereyağı eklenir ve pişene kadar etler kavrulur.
Diğer yandan da patatesleri rendenin iri kısmı ile rendeleyin. Güzelce yıkanır ve suyu süzülür. Yağı kızdırarak patatesleri kızartın.
Servis tabağına önce patatesleri alın, üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine de pişen etleri koyarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.