5
EXE RANK
AEROPOSTALE.`
Fexe Kullanıcısı
Yenilenen ve 4.0. sürümü çıkan bu minik program sayesinde Microsoft Windows Live Messenger 2011 progr***** da çoklu messenger desteği sağlayabileceksiniz.Ayrıca "Ne dinliyorum?" Özelliği de eklenip msnde sohbet ederken Windows Live Messenger'da dinlediğiniz Müzikleri çevrimiçi arkadaşlarınıza gösterebileceksiniz.
Yenilikler:
* Windows Live Messenger 2011 desteği eklendi
* Winamp ve Windows Media Player +9 'da dinlediğiniz Mp3lerde "Ne dinliyorum" özelliği eklendi
* Windows Vista Basic 'te Çıkan hata KISMEN giderildi(Basic ile alakalı olduğu düşünülüyor..)
Program İçin Neler Gerekli?: [COLOR=#333333].Net Framework 2.0[/COLOR] Önemli Notlar: Vista üzeri işletim sistemlerinde "Yönetici Olarak Çalıştır" demeniz gerekmektedir.
TIKLA
Yenilikler:
* Windows Live Messenger 2011 desteği eklendi
* Winamp ve Windows Media Player +9 'da dinlediğiniz Mp3lerde "Ne dinliyorum" özelliği eklendi
* Windows Vista Basic 'te Çıkan hata KISMEN giderildi(Basic ile alakalı olduğu düşünülüyor..)
Program İçin Neler Gerekli?: [COLOR=#333333].Net Framework 2.0[/COLOR] Önemli Notlar: Vista üzeri işletim sistemlerinde "Yönetici Olarak Çalıştır" demeniz gerekmektedir.
TIKLA