~~>> CounTer Nickiniz NasıL ortaya Cıktı??

0
EXE RANK

~ Ke$$ ` `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ Ke$$ ` `
SeLamun aLeykum beyLer

Counter Nickiniz Nerden Çıktıqını Yani Nerden akLınısa qeLdiğini burda yazın bakaLım ne cıkacak

meseLa benım nickim ~ Ke$$ ` ` Benım Lakabım Keş Bundan doLay Ke$$ nickini kuLLanıyorum....

SizinkiLer nerDen cıkmıŞ bakaLım...???

:001_cool:
:001_cool:​

HoLoqRam Tüp RekLami İzliyodum Baktim HoloqRam kapak Güven Saglar diodu bende güvenli anlaminda olsun die kullandim :)

Benimki Öyle Nick Mick Bebe İşi Derdim.Ali Abiden Kendi İsmime Göre Nick Yaptırdım Ve 1 Senedir Bunu Kullanıyorum...

ßn bi dizi takip ediorm orda croatoan die bişi vardı hoşuma qitti kullandım :D

Ben bucasporluyum ve Lakabı Fırtına oldugu ıcın nıckı kısaltım By FrTn yaptm :D fanatık bır bucalıyım

KIZ ARKADASIMIN SEVDIGI FUTBOLCU ISMIYDI O BANA VELA DEMISTI BENDe O YUZDEN ONU BEGENDIM

21.sT ^ v e L A * [ KIZ ARK DERKEN SEVGILIM DEGIL SADECE ARKADASIM :D ]

İngilizce Hocam Sağolsun :D O tahtaya yazdı beğendim kaptım :D

Ben Burdan birisi ömer abi vardı xTrap* onu kulanıyordum ilk sonra değiştimeye karar verdim babama sordum Fireman` dedi çünkü babam itfaiyeci onun için :)

müdür disiplin e veririm seni dedi ordan geldi :)

Bana FevcaLade Birisin demısti iLk okuL hocam (: Ondan sonra bu kaLdı :D

BirZahmet'i izliyordm , daha sonra beğendim bunu kullanmaya başladım :)

Msn adresim saoLsun :D `w0Lf`mAn` dı bakdım qeLisiorm `w0Lf|k1nq` yazdım w0Lf`man da kuRtAdam demek ordan kapdım :D

Facebookta Uykusuz die bi grupp vardi ordan qeldi :))

Yazı yazmayı coq sewiyordum ondan nickimin inglizcesine cevrdim ve ~ SpeakLowe.` oLdu

bende nickimi bir filmde gördüm begendim ve şimdide boyle :D

telefonda requested yazıyodu ben onu biraz değiştirdim R3[q]u3T

Benim NiCLeR Degişiyor arada ama Su an EzLn KuLLanıyorm EzLn bir devrimci grup adı ordan

waLLa beniMki hep Edish` oLurdu 1keRe signaL rekLamında adam yanıLış söyLemisti edish demisti ne zaman izLsem akLıma geLiRdi bende kuLLandım

aRtık tavuk :D Benim nick böyLe `~[T]avu'k 1-2 sw da Tavu`k göRdüm ben deiLim onLaR benimki
`~[T]avu'k böyLe.

Geri