Counter strike Mouse önerileriniz

0
EXE RANK

YavuzAnk

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
YavuzAnk
Arkadaşlar a4tech veya logi mouseler almak istiyorum fiyat 30 ile 60 arası güzel mouse ları ve BULABİLECEĞİM YERLERİ yazarsanız sevinirim Ankarada oturuyorum. fiyatlarıda yazmayı unutmayın :) şimdiden teşekkürler

goldbilgisayar'dan alabalirsin fiyatlar cazip

Oturdugun bölgede geziceksin bilgisayar donanımı satan yerleri bulursun :D

gezdim :D Anteres ankmall bilgisayarcılar :D Ama game mouse bulamadım bulduklarımda çok pahalı bazı bilgisayarcılar özel getiriyorlar ve ucuza getiriyorlar bu konuyu birazda onun için açtım :)

Dediğim yerde 50TL ye x7 mouse alabilrsin 43tl felan kargo masrafları 50 bulur gezmessin yorulmassın oturdugun eve kadar gelir sadece kapıyı acmak icin kalkarsın :D
kolay gelsin.

Bence razer deathadder al

Dediğim yerde 50TL ye x7 mouse alabilrsin 43tl felan kargo masrafları 50 bulur gezmessin yorulmassın oturdugun eve kadar gelir sadece kapıyı acmak icin kalkarsın :D
kolay gelsin.
Evet :D x7 mouse şuan stoklarında yok galiba bunu değerlendiricem benim eve gelmemesini istiyorum ama tam karar vermedim en iyisi giidp almak hala kararım bu yardımların için çok saol

hm bi araştırıyım

a4 x7 750BH mouse al !

kardeşim oturdugun şehirde bimeks-teknosa falan yokmu a4tech 'in ürünleri orada satılmakta. x7 şişko deathadder alma çok büyük kullanamassın deathadder alırsan mousepadda alman lazm skatezleri parçalanırsa skatezleri bile 20-30tl civarında

a4tech in ürünleri evet satılmakta ama Teknosa electro world bimesk casper mağzalarını gezdim x7 göremedim bilgisayar satıcıları getiriyor burda Teknosanın çay yolundakine gitmem lazım ona gidiceğime bilgisayarcıma giderim yinede yorumun için teşekkür ederim :)

Sımdı uzmanlık alanıma gıren bır soru sormuşsun

Hangi silahları kullanmayı sevıyorsun awp kullancaksan agır mouse onerırım[Steelseries sensei cm storm spawn gibi]
İdeal bir mouse eylemleri tek tuşla yapan yani makro yapma ımkanı veren bir mouse ıstıyorsan x7 anti vibrate serisini öneririm burdan adminlere sesleniyorum Oyuncu ekipmanları gibi bi konu bölümü acılırsa paylasmak ıstedıgım çok şey var

Kendı yaptıgım makrolar gibi,
Cs için en ideal ekipmanlar gibi,
Ses kartları ram ekran kartı her türlü şey işte.

Bak dostum sımdı x7 al dıyelım xl-760h onerırım makro yapmayı bılmesen bıle yapabılırsın hazır kayıt tusu var sen ne yapmak ıstıosan sadece masaüstünde yap ve kayıt et aynı record alıyormus gıbı. sesini kaydedıyormussun gibi

X7 makro bolumu eylemleri gerçekleştirir 1 eylemnı sınırsızlaştırabılırsınız bakın eylem diyorum geçen bi arkadaş gelmıs bana x7de aim ayarı yapabılırmısın dıo asdkahsdhasd sacmalık dostum hayal gucunuzu gelıstırın dıyelım 360 derece donsun ates etsın recoil makrosu olsun refleks shoot makrosu olsun ardından zoom shoot makrosu gibi yaklasık 70 e yakın kendı yaptıgım makrolar var x7de 64kb dahili hafıza kartı suankı nagada bıle yok :)

Razere para vermene gerek yok isim satıyor kaliteside kötü.

Roccatda alabilirsin 90-120 tl arası ayrıca onerırım.

Zaten X7 lerin modeli önemli deil sadece renkleri deişiyo eğer mamak taraflarında oturuyosan irem bilgisayar var ben x7 siparişi verdim gelecek perşembe günü
özelden yardım ederim istersen

Yavuz x7 ye alısman cok zamanını alıcak optik oldugu icin :)

Aga Bende Arıyorum 5 Tl lık Bıldıgınız Warmı ? (:

Geri