Counter Strike Oynarken Çok Sinirleniyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okaninal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4
EXE RANK

okaninal

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
okaninal
Arkadaşlar Cs Oynarken Çok Sinirleniyorum Kafede Cs Atıyordum Cocugun Birisi Geldi Windows Tuşuna Bastı Çocugu Dayaktan Öldürüyordum

Servere Giriyorum 1. 2. 3. 4. lerin hepsini aliyoum (tum iyi oynayanları)Sona Oynamayı Bılmıyen bırı kalıyor elinde awm zoom beklıyor... beni wuruyor çıldırıyorum basıyorum küfürü rush atcam onumde bekliyorlar resimlere bakarak alıyorlar galiba silahlari gine çıldırıyorum... tam adamlar geliyor yanımda bi adam kacamıyorum hem o oluyor hem ben yada benı wuran adamı 30 sadise sonra hemen wuruyorlar bide ozaman bunların hepsinde küfür ediyorum küfürü önlemek için bir çözümünüz varmı tüm üyelere sesleniyorum..

Bi çözümü yok gaLiba :D Mesela Ben Rush atıcam önümde adamlar duruyorlar a`uzun kapısının orda haLa bekLiyor çekiLmiyor sonra bomba yiyoruz 2'mizde öLünce say'dan söwmesem biLe pc başımda kesin sövüyorum adama haLa bi çözümünü buLabiLmiş değiLim :D

Okan öncelikle resimli menu ye geç W ye basıp hemen ardından A S tuşlarına bas ve hızlı silah al Yelek + mermileri fuller + paranın yettiği en iyi silahı alır normalde colt alır paran yetiyorsa bu seni daha hızlı yapar daha hızlı çıkarsın kimse ayağına takılmaz d2 de CT isen ortadaki kapıya en yakın pozisyonda doğduğunda rush at direk ortaya elinde bıcak çok seri ol ama dikkat et awp bakanlara ölme sen seri çık T nin o anda seni görmemesi kıl payı zaten ister ortada köşelerde mere giden t yi arkasından vur ister direk ortadan T basedekileri vurup B ye geç ordakileri vur zaten o raund da iyi bir frag yapmış olucaksın daha sonra teknik oyna ara sıra böyle ataklar yapmanı tavsiye ederim, Sen bu dediğim taktiği dene güzel sonuç verdiğini görürsen bana PM atarsın daha iyi d2 taktikleri veririm, Aim güzel tutuyorsan tabi Aim iyi tutamazsan hiç kalkışma hadi iyi fraglar..
Küfür sorununa gelince o bendede var ama saydan yazmıyorum kendi kendime ediyorum sende buna alış derim :)

hacı o bişeymi ne zaman maç atsam awp warken illa kendi teamımdan birini wuruyorum ama öyle böyle değil ortaya bakıyorum (herkes ayrı yola gıder bızım maclarda) tam adama sıkıyorum bızım teamdan 2 kısı hs t de hs yıyor adamlara ana bacı gırıyorum bok war onumdesınız diyee :D

Geri