Counter-Strike v1.6 2012 + Steam v40 + HL1 + Online (Yakında) :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PortalCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

PortalCS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
profedcs.tr.gg
PortalCS
Merhaba Arkadaşlar sizlere yine güzel bir haberi vermeye geldim yeni bir yapım yolda bu seferki epey uzun sürdü uzun dediğimde 3 gün kadar sürdü oyunumuza çok büyük yenilikler ve yeni bir dizayn katımı yapıldı, elimizden geldiğince editlemeler'de sınır tanımadık her şeyden 3'er 5'er koyduk ne bulduysak yaptık :) ortaya 860 mb'lik dev bir eder çıkardık bu eser artık saatleri sayıyor zamanı geldiğinde ilk kez formumuz'da yer alıcak hakkında bilgi vermek isterim fakat sürprizi kaçmasın diye fazla detayına girmiyorum şu kadarını söyleyebilirim ki.

1- Oyun üzerinde Karma Dediğimiz Multi Edit yöntemi kullanıldı ( Her şeyden ekleme yapıldı)
2- Steam + Server + Half-Life 1 + Server + online
3- Protocoller 48 yapıldı 48/47 olan sunucularda geçmektedir
4- Hatalar %90 oranında giderildi
5- Steam enjekte edildi bütün fixlemeleri yapıldı
6- Hltv + Hlds 1 üst sürüme çıkartıldı
7- Ekstra Hızlı silah+mühimmat alımı uygulandi
8- sXe ile ilgili bütün Fixlemeler ve Updateler yapıldı ( Hata alma söz konusu değildir Denendi Onaylandı)
..........

Hakkında bu kadar söyleyebilirim şu hususta sizleri ikaz etmek istiyorum hatalar %90 oranında çözüldü dedik bunun sadece %90'ı harita hatasıdır bu hata Serverlerden dolayı oluşmatadır en yaygın örneği de_dust2 difference'dir buna bir çare bulamadım ama anladığım kadarıyla girdiğimiz server ile alakalı bir durummuş ? bunu türk sunucularında denedim %80 garanti aldım yani girdiğiniz server ile sizin aranızda olan bir aktarma olayıymış bu asla sorun yaratmaz belli başlı serverlere takılıyorsanız canınız sıkılmasın :), Diğer hatalar zaten düzenlendi tek sıkıntı harita hatası olan de_dust2'dir bunun çözümünü araştırdım fakat bir sonuca varamadım eğer varırsam sizi bilgilendirim.

Sadece bekleyin çok yakında sizlerle :). iyi forumlar arkadaşlar,

Yapınca açarsın konunu aslan ne meşgul ediyon milletti hadi gg.

quote="Patrick Helmes, post: 922398, member: 24235"]Yapınca açarsın konunu aslan ne meşgul ediyon milletti hadi gg.[/quote]
oyun zaten hazır buna 'bilgilendirme' denir ayrıca bana öyle ahkam keser gibi konuşma kime gg diyosun sen ? adam gibi yorum yap yapmıcaksan defol. #EDİT#

ARKADAŞLAR KÜFÜRÜN YASAK OLDUĞU BİR FORUMDA OLDUĞUNUZU UNUTMAYINIZ.. RED&BLACK

Portal takma kafanı böyle spastikler cok :D

oyun zaten hazır buna 'bilgilendirme' denir ayrıca bana öyle ahkam keser gibi konuşma kime gg diyosun sen ? adam gibi yorum yap yapmıcaksan defol. konuyu sikip atmayın.
hazırsa paylaş ozaman maldovoski osman ne daha bilgilendiriyon

Evet yapmış olduğunuz yorumlardan ne kadar kaba ve ne kadar ahlak dışı bir tavır sergilediğinizi forumca görüyoruz biz burda iyilik yapalım bişeyler yapalım derken aldığımız bu tepki heralde bize görülen ilgiden dolayıdır konuşma tarzınız o kadar bozuk ki yaptığım şeyden vazgeçtirecek kıvamda, evet hayırlı olsun yaptığım işten vazgeçiyorum demek ki insan oğluna iyilik yaramıyormuş bundan sonra tarafımca bu foruma yardım konusu açılmayacaktır ne kadar iyilik yapmaya yardım etmeye bişeyler yapmaya çalısak mal mal cevaplar alıyoruz bize bunları reva görenleri burda anlamış durumdayız bu bilgilendirme silinebilir artık uğraşmıyorum gerekli işlemler yapılsın 'Patrick Helmes' klavye başından bana artislik yapma 21yaşındasın ve 1 çocuktan farkın yok ? hazırsa paylaş demesi kolay geldi galiba ama paylaşmıyorum vazgeçtim senin gibiler olduğu sürece heves denen şey hep kursağımızda kalır.

Evet yapmış olduğunuz yorumlardan ne kadar kaba ve ne kadar ahlak dışı bir tavır sergilediğinizi forumca görüyoruz biz burda iyilik yapalım bişeyler yapalım derken aldığımız bu tepki heralde bize görülen ilgiden dolayıdır konuşma tarzınız o kadar bozuk ki yaptığım şeyden vazgeçtirecek kıvamda, evet hayırlı olsun yaptığım işten vazgeçiyorum demek ki insan oğluna iyilik yaramıyormuş bundan sonra tarafımca bu foruma yardım konusu açılmayacaktır ne kadar iyilik yapmaya yardım etmeye bişeyler yapmaya çalısak mal mal cevaplar alıyoruz bize bunları reva görenleri burda anlamış durumdayız bu bilgilendirme silinebilir artık uğraşmıyorum gerekli işlemler yapılsın 'Patrick Helmes' klavye başından bana artislik yapma 21yaşındasın ve 1 çocuktan farkın yok ? hazırsa paylaş demesi kolay geldi galiba ama paylaşmıyorum vazgeçtim senin gibiler olduğu sürece heves denen şey hep kursağımızda kalır.
Ok byy...

Geri