0
EXE RANK
PortalCS
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- profedcs.tr.gg
Merhaba Arkadaşlar sizlere yine güzel bir haberi vermeye geldim yeni bir yapım yolda bu seferki epey uzun sürdü uzun dediğimde 3 gün kadar sürdü oyunumuza çok büyük yenilikler ve yeni bir dizayn katımı yapıldı, elimizden geldiğince editlemeler'de sınır tanımadık her şeyden 3'er 5'er koyduk ne bulduysak yaptık
ortaya 860 mb'lik dev bir eder çıkardık bu eser artık saatleri sayıyor zamanı geldiğinde ilk kez formumuz'da yer alıcak hakkında bilgi vermek isterim fakat sürprizi kaçmasın diye fazla detayına girmiyorum şu kadarını söyleyebilirim ki.
1- Oyun üzerinde Karma Dediğimiz Multi Edit yöntemi kullanıldı ( Her şeyden ekleme yapıldı)
2- Steam + Server + Half-Life 1 + Server + online
3- Protocoller 48 yapıldı 48/47 olan sunucularda geçmektedir
4- Hatalar %90 oranında giderildi
5- Steam enjekte edildi bütün fixlemeleri yapıldı
6- Hltv + Hlds 1 üst sürüme çıkartıldı
7- Ekstra Hızlı silah+mühimmat alımı uygulandi
8- sXe ile ilgili bütün Fixlemeler ve Updateler yapıldı ( Hata alma söz konusu değildir Denendi Onaylandı)
..........
Hakkında bu kadar söyleyebilirim şu hususta sizleri ikaz etmek istiyorum hatalar %90 oranında çözüldü dedik bunun sadece %90'ı harita hatasıdır bu hata Serverlerden dolayı oluşmatadır en yaygın örneği de_dust2 difference'dir buna bir çare bulamadım ama anladığım kadarıyla girdiğimiz server ile alakalı bir durummuş ? bunu türk sunucularında denedim %80 garanti aldım yani girdiğiniz server ile sizin aranızda olan bir aktarma olayıymış bu asla sorun yaratmaz belli başlı serverlere takılıyorsanız canınız sıkılmasın
, Diğer hatalar zaten düzenlendi tek sıkıntı harita hatası olan de_dust2'dir bunun çözümünü araştırdım fakat bir sonuca varamadım eğer varırsam sizi bilgilendirim.
Sadece bekleyin çok yakında sizlerle
. iyi forumlar arkadaşlar,

1- Oyun üzerinde Karma Dediğimiz Multi Edit yöntemi kullanıldı ( Her şeyden ekleme yapıldı)
2- Steam + Server + Half-Life 1 + Server + online
3- Protocoller 48 yapıldı 48/47 olan sunucularda geçmektedir
4- Hatalar %90 oranında giderildi
5- Steam enjekte edildi bütün fixlemeleri yapıldı
6- Hltv + Hlds 1 üst sürüme çıkartıldı
7- Ekstra Hızlı silah+mühimmat alımı uygulandi
8- sXe ile ilgili bütün Fixlemeler ve Updateler yapıldı ( Hata alma söz konusu değildir Denendi Onaylandı)
..........
Hakkında bu kadar söyleyebilirim şu hususta sizleri ikaz etmek istiyorum hatalar %90 oranında çözüldü dedik bunun sadece %90'ı harita hatasıdır bu hata Serverlerden dolayı oluşmatadır en yaygın örneği de_dust2 difference'dir buna bir çare bulamadım ama anladığım kadarıyla girdiğimiz server ile alakalı bir durummuş ? bunu türk sunucularında denedim %80 garanti aldım yani girdiğiniz server ile sizin aranızda olan bir aktarma olayıymış bu asla sorun yaratmaz belli başlı serverlere takılıyorsanız canınız sıkılmasın

Sadece bekleyin çok yakında sizlerle